هلال‌احمر خراسان شمالی به ۲ هزار گرفتار برف امدادرسانی کرد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی گفت:نجاتگران به بیش از ۲ هزار نفر گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی گفت:نجاتگران به  بیش از ۲ هزار نفر گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی کردند.
به گزارش مهر، ابوالفضل محبان در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار کرد:  با آغاز بارش برف و کولاک در خراسان شمالی عملیات امدادرسانی جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی آغاز شد و تاکنون نجاتگران این جمعیت به بیش از ۲ هزار نفر از هم‌استانی‌ها و مسافران گرفتار در برف و کولاک خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
وی افزود: در این مدت ۱۰ تیم عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در محورهای مختلف استان به‌کارگیری شدند و بیش از ۵۰۰ دستگاه خودرو رهاسازی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی تأکید کرد: تمامی تیم‌های عملیاتی تا پایان شرایط نامساعد جوی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و خدمات امدادی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.