تقویت زیرساخت آب اراک با بهره‌برداری از دو حلقه چاه جدید

مدیرعامل آب و فاضلاب مرکزی خبر داد:

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: در راستای افزایش تاب‌آوری شبکه آبرسانی و مقابله با پیامدهای خشکسالی، دو حلقه چاه جدید با مجموع ظرفیت آبدهی ۶۰ لیتر بر ثانیه در کلان‌شهر اراک به بهره‌برداری رسید.

اراک – یدالله رحمتعلی
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: در راستای افزایش تاب‌آوری شبکه آبرسانی و مقابله با پیامدهای خشکسالی، دو حلقه چاه جدید با مجموع ظرفیت آبدهی ۶۰ لیتر بر ثانیه در کلان‌شهر اراک به بهره‌برداری رسید.
به گزارش خبرنگار آفرینش در اراک    سعید سر آبادانی از ورود دو حلقه چاه جدید به مدار آبرسانی شهر اراک خبر داد و گفت: این اقدام با هدف تقویت تاب‌آوری شبکه و مقابله با پیامدهای خشکسالی‌های پیاپی انجام شده است. و با اشاره به ضرورت توسعه منابع آبی جدید اظهار داشت: با توجه به افت محسوس تراز منابع زیرزمینی و کاهش ذخایر سد کمال‌صالح ناشی از خشکسالی‌های متوالی، و همچنین ضرورت افزایش ظرفیت تولید برای پاسخگویی به نیاز شهروندان، عملیات حفر و تجهیز دو حلقه چاه در منطقه طرمزد با موفقیت به پایان رسید.
وی میزان اعتبار هزینه‌شده برای اجرای این پروژه را بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با وجود چالش‌های ناشی از شرایط ویژه و فشارهای حاصل از کاهش منابع آبی، همکاران امور آب و فاضلاب شهرستان اراک این دو پروژه را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری رساندند تا پایداری شبکه آب شرب بدون هیچ‌گونه خللی حفظ شود.
سرابادانی خاطرنشان کرد: حفر و تجهیز این چاه‌ها اقدامی راهبردی در جهت مدیریت بحران کم‌آبی و تضمین امنیت آبی مردم اراک است و شرکت آب و فاضلاب استان با تمام توان فنی و اعتباری خود برای صیانت از این سرمایه حیاتی تلاش می‌کند.