عملکرد بنیاد مسکن گیلان با مدیریت صحیح مهندس دائمی خصوصاً در توسعه روستایی مورد تقدیر نماینده اول مردم در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت

مهندس کوچکی‌نژاد نماینده مردم شهرستان رشت که در چندین دوره پیاپی با بیشترین آرا توانست به نمایندگی از مردم فهیم و نجیب این دیار به کرسی مجلس تکیه زند در یک بازدید میدانی از اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت هیچگاه نمی‌توان از نقش بنیاد مسکن با مدیریت پرتلاش مهندس دائمی در توسعه روستایی غافل بود.

عملکرد بنیاد مسکن گیلان با مدیریت صحیح مهندس دائمی خصوصاً در توسعه روستایی مورد تقدیر نماینده اول مردم در مجلس شورای اسلامی قرار  گرفت

مهندس کوچکی‌نژاد نماینده مردم شهرستان رشت که در چندین دوره پیاپی با بیشترین آرا توانست به نمایندگی از مردم فهیم و نجیب این دیار به کرسی مجلس تکیه زند در یک بازدید میدانی از اداره کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان گفت هیچگاه نمی‌توان از نقش بنیاد مسکن  با مدیریت پرتلاش مهندس دائمی در توسعه روستایی غافل بود. و همچنان افزود حمایت از طرح های مقا‌وم‌سازی مسکن باید در الویت قرار گیرد.
 کوچکی‌نژاد در ادامه افزود یکی از اقدامات نجات‌بخشی و راهبردی انقلاب اسلامی فرمان تاریخی تأسیس این نهاد مردمی بوده است. تا جایی که باید اعتراف کرد و گفت خدمات بنیاد مسکن به ویژه در حوزه عمران و آبادانی در سطح روستاهای استان گیلان چشمگیر و قابل تقدیرست.
قابل ذکراست مهندس حامد دائمی مدیرکل مردمی بنیاد مسکن گیلان از ورود خود در رأس بنیاد مسکن سعی داشته تا رضایتمندی و صداقت را همواره سرلوحه امور قرار دهد.
مهندس دائمی با تمام وجودش جهت حل مشکلات مردم گیلان قدم برمی‌دارد و به همین علت در محافل مردمی از مهندس دائمی به عنوان یک مدیر مردمی و پرتلاش یاد می‌کنند.
البته باید اعتراف کرد و گفت مهندس دائمی مدیرکل بنیاد مسکن گیلان با تیم کاردان خود از دفتر حوزه مدیریتی تا روابط عمومی که بطور شبانه‌روزی تلاش می‌کنند تا نمرات عالی از مردم حق‌شناس گیلان کسب کنند را نباید هرگز از یاد بُرد چون انتخاب افراد بسیار مهم  است.
شایان ذکر است به مناسبت گرامیداشت افتتاح حساب 100 و سالروز تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی جهت تهیه گزارش به دفتر مهندس دائمی مراجعه کردیم وقتی آقای نظرپور رئیس دفتر و مهندس خوشخو رئیس روابط عمومی از حضور چند خبرنگار به اطلاع مهندس دائمی رساندند مهندس بلافاصله ما را به حضور خواسته و با ما گرم صحبت شد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه استاندار پرتلاش و نمایندگان مردم خصوصاً مهندس جبار کوچکی‌نژاد گزارش جامع از عملکرد بنیاد مسکن گیلان در بخش های مختلف ارائه داد و گفت باید از حمایت‌های بی‌دریغ نمایندگان مردم گیلان که نقش مهمی در رفع موانع جذب اعتبارات و تسریع پروژه‌های مسکن و عمران روستایی دارد تقدیر و تشکر کنم. و همچنان تلاش می‌کنیم تا با تمام توان خود برای تحقق اهداف ملی و استانی در حوزه مسکن قدم های مثبت و ماندگار برای استان گیلان که زادگاه اینجانب  است برداریم.
 هیچگاه از همراهی و حمایت کارآفرینان و مردم عزیز گیلان غافل نبوده و نخواهیم بود
مهندس حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان همچنان افزود من به عنوان یک مدیر بومی تعهد می‌کنم که هیچگاه از همراهی و حمایت کارآفرینان و مردم عزیز گیلان غافل نبوده و نخواهیم بود. چون ما هر چی داریم از وجود برکت همین مردم عزیز است و در همه جلسات به رئیس دفتر حوزه مدیریت و رئیس روابط عمومی و کلیه رؤسای ادارات تحت سرپرستی اینجانب تأکید کرده‌ام که رضایتمندی و ایجاد تعامل با مردم باید در سرلوحه امور قرار گیرد و همچنان از همه سرمایه‌گذاران ایرانی علی‌الخصوص آن عزیزانی که در خارج از کشور فعالیت اقتصادی دارند تقاضا دارم تا به ایران عزیز که آب و خاکشان است تشریف بیاورند و با ایجاد تعامل و سرمایه‌‌گذاری موفق شویم جهت راه‌‌اندازی کارخانجات یا هتل یا هر پروژه‌ای که اشتغال ایجاد می‌کند سرمایه‌گذاری کنند تا همه جوانان عزیز ما موفق شوند با شغل آبرومندانه به زندگی غرورآفرین خود
 ادامه دهند.
مهندس دانمی در پایان افزود باید چراغ خانه مردم را روشن کنیم همچنان جوانان را از بیکاری نجات دهیم و با این نیت شروع به کار کردم و در حال حاضر با تمام توان خود برای تحقق این اهداف مقدس به کار خود ادامه می‌دهم. در پایان باز هم از حمایت مؤثر نمایندگان مردم استان گیلان که نقش مهمی در رفع موانع جذب اعتبارات و تسریع پروژه‌های مسکن و عمران روستایی دارد بسیار سپاسگزارم.
آری هیچگاه نمی‌توان خدمات بنیاد مسکن به ویژه در حوزه عمران و آبادانی در سطح روستاهای استان را انکار کرد خصوصاً اجرای طرح هادی، مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی و احداث واحدهای مسکونی برای اقشار کم‌درآمد و ارتقای سطح زندگی روستائیان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها را نادیده گرفت چون در حال حاضر امکانات رفاهی و خدمات‌دهی در روستاهای گیلان به لحاظ آب و برق، گاز و جاده فراهم است و همچنان زندگی در روستاها برای هر شهروندی یک رویا شده است و هیچ روستایی میل به هجرت در شهرها را ندارد. بلکه شهروندان علاقه زیادی به روستاها پیدا کرده‌اند.
در پایان از مهندس دائمی مدیرکل مردمی بنیاد مسکن گیلان سوال کردم که تا چه حد از انتقاد استقبال می‌کنید، گفت: انتقاد باید باشد چون اگر عیب‌ها گفته نشود هیچگاه نواقص رفع نمی‌شود و تحول  نخواهیم داشت. اما ای کاش رسانه‌ها در طرح انتقاد یکطرفه قاضی نروند اگر احیاناً کسی  گله و انتقادی دارد میل دارم از من هم دعوت شود تا پاسخی منطقی ارائه دهم. پس از انتقاد سازنده استقبال می‌کنم و همچنان زمانی که انتقاد می‌کنند جا دارد تا جایی را برای پاسخگویی نیز  پیش‌بینی کنند تا هیچ‌کسی یک طرفه قاضی نرود.
آری نگاه مهندس دائمی در زمینه انتقاد بسیار منطقی بوده و ای کاش همه مدیران ادارات نظیر این مدیر مردمی عاشق پاسخگویی باشد و اینگونه نگاه در زمینه مطبوعات داشته باشند. انشاالله
رشت – سيد اكبر خوشحال