انزو مارسکا جانشین گواردیولا

پپ گواردیولا بعد از ۱۰ سال حضور بر روی نیمکت منچسترسیتی، از این تیم جدا خواهد شد.از فاربیزیو رومانو تا تاک اسپورت و دیلی میل همگی این بمب رسانه‌ای را اعلام کردند و گفته‌اند، پپ تصمیمش برای جدایی از سیتیزن‌ها قطعی‌ است. گفته می‌شود گواردیولا هفته آینده قرار است این خبر را اعلام کند.

پپ گواردیولا بعد از ۱۰ سال حضور بر روی نیمکت منچسترسیتی، از این تیم جدا خواهد شد.از فاربیزیو رومانو تا تاک اسپورت و دیلی میل همگی این بمب رسانه‌ای را اعلام کردند و گفته‌اند، پپ تصمیمش برای جدایی از سیتیزن‌ها قطعی‌ است. گفته می‌شود گواردیولا هفته آینده  قرار است این خبر را اعلام کند.
شنیده‌ها از این موضوع حکایت دارد که مدیران منچسترسیتی از مدت‌هاست که با انزو مارسکا دستیار سابق گواردیولا به توافق رسیده‌اند و این مربی ایتالیایی جانشین پپ خواهد شد.این در شرایطی‌ست که از قرارداد پپ با سیتیزن‌ها هنوز یک فصل دیگر باقی مانده اما از مدت‌ها قبل زمزمه‌های جدایی او به گوش می‌رسید.
هنوز هیچ واکنش رسمی نه از سوی پپ، نه از سمت آبی‌های شهر منچستر و نه حتی از سمت مارسکا منتشر نشده است. سرمربی اسبق چلسی که بعد از چند ناکامی، از این تیم جدا شد، حالا گفته می‌شود یکی از جدی‌ترین گزینه‌های جانشینی مرد موفق اسپانیایی است.
البته این رسانه اعلام کرده که هنوز هیچ پیشنهاد رسمی از منچسترسیتی به مارسکا داده نشده است اما فابریتزیو رومانو خبرنگار مشهور نقل و انتقالات اروپا اعلام کرده که انزو مارسکا با قراردادی 3 ساله به عنوان سرمربی جدید منچستر سیتی انتخاب شده است.