پیشکسوت فوتبال: بازی با گامبیا فقط به تیم‌ملی روحیه داد

سعید مراغه‌چیان،

سعید مراغه‌چیان پیشکسوت فوتبال درباره برد تیم ملی مقابل گامبیا در دیداری دوستانه گفت : به نظرم گامبیا با تیم اصلی خودش در این بازی ظاهر نشد و آن طور که من شنیدم چند بازیکن اصلی این تیم در این دیدار حضور نداشتند.

سعید مراغه‌چیان پیشکسوت فوتبال درباره برد تیم ملی مقابل گامبیا در دیداری دوستانه گفت : به نظرم گامبیا با تیم اصلی خودش در این بازی ظاهر نشد و آن طور که من شنیدم چند بازیکن اصلی این تیم در این دیدار حضور نداشتند.
گامبیا در نیمه اول بیشتر حمله کرد و باید بگویم خط دفاع تیم ما عملکرد خیلی خوبی نداشت.او ادامه داد: با تعویض‌هایی که در نیمه دوم انجام دادیم توانستیم به گل دست پیدا کنیم و تیم مقابل بعد از این گل از هم پاشید البته آنها یک تک به تک را هم خراب کردند که اگر تبدیل به گل می‌شد بازی به تساوی می‌رسید. به نظرم باید مقابل تیم‌های به مراتب قوی‌تری به میدان برویم که محک جدی بخوریم. تیم ملی ما هنوز تیم اصلی خودش را به فاصله کمی تا شروع جام جهانی نشناخته است.
بازی مقابل تیم گامبیا هم فقط از لحاظ روحی به تیم کمک کرد چون اگر برای آنها اهمیت داشت با ۱۵ بازیکن به این دیدار نمی‌آمدند.پیشکسوت فوتبال درباره عملکرد خط دفاع افزود: خط دفاع ما مشکل دارد به خصوص در همین بازی در نیمه اول که تیم گامبیا یک موقعیت عالی را هم هدر داد. امیدوارم در جام جهانی شرایط بهتر شود.
مراغه چیان درباره شانس صعود تیم ملی از گروه بیان کرد: تیم ملی اگر خودش می‌خواست گروهش را انتخاب کند به این سادگی انتخاب نمی‌کرد و این بهترین گروه تیم ملی در همه ادوار جام جهانی بوده است.