استمرار کنترل مصرف حامل های انرژی در شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه

با هدف صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی:

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه ضمن اظهار خرسندی از اقدامات بهینه سازی مصرف انرژی گفت: مصرف حامل های انرژی اعم از آب، برق و گاز در ساختمانها و تاسیسات و عملیات انبارهای نفت منطقه توسط سیستم های هوشمند تحت کنترل می باشد که با اجرای این طرح نسبت به سنوات گذشته بالغ بر ۳۰ درصد کاهش مصرف مشهود می باشد.

 ارومیه - یزدان پناه
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه ضمن اظهار خرسندی از اقدامات بهینه سازی مصرف انرژی گفت: مصرف حاملهای انرژی اعم از آب، برق و گاز در ساختمانها و تاسیسات و عملیات انبارهای نفت منطقه توسط سیستم های هوشمند تحت کنترل می باشد که با اجرای این طرح نسبت به سنوات گذشته بالغ بر 3۰ درصد کاهش مصرف مشهود می باشد.
احمد مجرد ضمن تاکید بر لزوم صرفه جویی در حامل های انرژی گفت: هوشمندسازی کنترل مصارف سیستم گرمایشی و سرمایشی ساختمان ها و تاسیسات، اجرای سیستم مدیریت هوشمند ساختمان (BMS)، ارتقای سیستم روشنایی محوطه انبارهای نفت و سوختگیری هواپیمایی به نسل جدید
 ال ای دی، بکارگیری ژنراتور در اوج پیک مصرف برق در ساختمان های ستادی و انبارهای نفت و همچنین نظارت مستمر بر مصارف انرژی را از اقدامات شاخص منطقه در بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد.
مجرد افزود: با هوشمند سازی کنترل مصرف ،عایق بندی ها و استفاده از پنجره های دو جداره و لامپ های کم مصرف ال ای دی مجهز به حس گر های حرکتی و لوازم  الکتریکی با بر چسب حداقل مصرف انرژی (A)  ، انجام معاینات فنی دوره ای از تمامی تجهیزات الکتریکی و الکترومکانیکی  اعم از سیستم های سرمایشی، گرمایشی مصرف برق را بطور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
این مقام مسئول فرهنگ سازی در مصرف انرژی را ضروری دانست و گفت: حمایت از ایجاد طرح های سرمایه گذاری در بخش تولید برق و نیروگاه های خورشیدی می تواند بخشی از کمبود نیرو در فصل تابستان را جبران کند.مجرد ضمن اشاره به بهره برداری از نیروگاه 100 کیلو واتی انبار نفت شهید سلیمانی گفت: احداث نیروگاه خورشیدی یکی از روش‌های پایدار و سبز برای تولید انرژی است که به حمدالله این فن آوری با سعی و تلاش کارکنان منطقه ارومیه به دلیل افزایش توجه به مسائل محیط زیست و کاهش استفاده از منابع انرژی فسیلی در محل انبار نفت شهید سلیمانی ارومیه احداث شد.