۱۱۹۷ مدرسه جدید وارد چرخه آموزش شد

خان‌محمدی:

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با اعلام بهره‌برداری از یک‌هزار و ۱۱۹۷ مدرسه جدید، از ادامه روند مقاوم‌سازی و نوسازی فضاهای آموزشی خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها با مشارکت خیرین، گروه‌های جهادی و انجمن‌های اولیا و مربیان به سرانجام رسیده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با اعلام بهره‌برداری از یک‌هزار و ۱۱۹۷ مدرسه جدید، از ادامه روند مقاوم‌سازی و نوسازی فضاهای آموزشی خبر داد و گفت: بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها با مشارکت خیرین، گروه‌های جهادی و انجمن‌های اولیا و مربیان به سرانجام رسیده است.
به گزارش آنا، حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از بهره‌برداری و تحویل یک‌هزار و ۱۱۹۷ مدرسه جدید به آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این مدارس با مشارکت گروه‌های جهادی، خیرین و انجمن‌های اولیا و مربیان وارد چرخه آموزشی کشور شده‌اند.
حمیدرضا خان‌محمدی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های آموزشی اظهار کرد:از مجموع یک‌هزار و ۱۲۸۸ مدرسه در دست اجرا، ۱۶ مدرسه نیازمند تخریب، بازسازی یا مقاوم‌سازی هستند.
وی افزود: مدارس نیازمند مقاوم‌سازی در اولویت قرار دارند و تلاش می‌شود تا مهرماه امسال آماده بهره‌برداری شوند.همچنین سایر پروژه‌هایی که نیازمند تخریب و بازسازی کامل هستند، برای آغاز سال تحصیلی آینده آماده پذیرش دانش‌آموزان خواهند شد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه تاکنون یک‌هزار و ۱۱۹۷ مدرسه تحویل آموزش و پرورش شده است، تصریح کرد: اجرای این پروژه‌ها با رویکرد مردمی و با مشارکت فعال گروه‌های جهادی، خیرین مدرسه‌ساز و انجمن‌های اولیا و مربیان محقق شده است.
خان‌محمدی همچنین از آماده‌سازی ۲۱۹ فضای کاربری شامل فضا‌های ورزشی و سالن‌ها خبر داد و گفت: اقدامات مربوط به این بخش‌ها با همکاری معاونت تربیت‌بدنی وزارت آموزش و پرورش انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به پروژه‌های اردوگاهی اظهار داشت: برای تأمین اعتبار این بخش درخواست‌های لازم ارائه شده و امیدواریم منابع مالی آن به‌زودی تخصیص یابد.همچنین روند نوسازی و بهسازی فضا‌های آموزشی با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز ادامه دارد و تلاش می‌کنیم این پروژه‌ها بدون وقفه به سرانجام برسند.