آماده‌باش کامل برای مهار آتش‌سوزی‌های جنگلی در غرب مازندران

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر از آمادگی کامل یگان حفاظت، تجهیز امکانات اطفای حریق و تشدید اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر از آمادگی کامل یگان حفاظت، تجهیز امکانات اطفای حریق و تشدید اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی خبر داد.
به گزارش مهر ، مهرداد خزایی در نشست شورای حفاظت اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر با اشاره به افزایش خطر وقوع آتش‌سوزی در فصل گرما، بر آمادگی کامل نیروهای یگان حفاظت، بازبینی تجهیزات اطفای حریق، آماده‌سازی خودروهای عملیاتی و تقویت گشت‌های حفاظتی تأکید کرد.
خزایی‌پول همچنین بر ضرورت هماهنگی مستمر با دستگاه‌های اجرایی، استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت و مشارکت جوامع محلی در پیشگیری و مقابله سریع با حریق تأکید کرد و خواستار افزایش اطلاع‌رسانی به گردشگران و شهروندان برای جلوگیری از آتش‌سوزی‌های ناشی از بی‌احتیاطی شد.
وی با تأکید بر حضور مستمر نیروهای حفاظتی در مناطق حساس، ارتقای سطح آمادگی عملیاتی و اجرای اقدامات پیشگیرانه را از اولویت‌های اصلی اداره‌کل در فصل تابستان عنوان کرد.
در ادامه، معاون برنامه‌ریزی و توسعه و مدیریت منابع اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر نیز حفاظت از عرصه‌های ملی را نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، پشتیبانی مستمر و هماهنگی میان بخش‌های مختلف دانست.