واکنش تند رئیس‌جمهور برزیل به طرح ترامپ برای تنگه هرمز

عربی۲۱ :رئیس‌جمهور برزیل در واکنش به طرح ترامپ برای دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز، این اقدام را با رفتار دزدان دریایی مقایسه کرد و گفت واشنگتن نمی‌تواند مدعی مبارزه با دزدی دریایی باشد و هم‌زمان خود چنین رفتاری داشته باشد.

واکنش تند رئیس‌جمهور برزیل به طرح ترامپ برای تنگه هرمز

عربی21 :رئیس‌جمهور برزیل در واکنش به طرح ترامپ برای دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز، این اقدام را با رفتار دزدان دریایی مقایسه کرد و گفت واشنگتن نمی‌تواند مدعی مبارزه با دزدی دریایی باشد و هم‌زمان خود چنین رفتاری داشته باشد.به گزارش ایلنا به نقل از عربی21، رئیس‌جمهور برزیل با انتقاد از پیشنهاد دونالد ترامپ برای دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز، تأکید کرد که اگر آمریکا چنین اقدامی انجام دهد، رفتاری مشابه «دزدان دریایی» خواهد داشت.«لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا» روز دوشنبه در جریان یک مراسم عمومی در شهر سائو کایتانو دو سول در ایالت سائوپائولو گفت: «در گذشته، چنین اقدامی مصداق دزدی دریایی بود.»
وی افزود: «ایالات متحده کشور مهمی است و تصور می‌کنم سال‌ها با دزدی دریایی مبارزه کرده است؛ بنابراین امروز نمی‌تواند خود مانند دزدان دریایی رفتار کند.»