افزایش حقوق بازنشستگان طبق روال انجام شد

وزیر کار:

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان و پرداخت معوقات در سازمان تأمین اجتماعی طبق روال سال‌های گذشته انجام شده است،.

افزایش حقوق بازنشستگان طبق روال انجام شد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان و پرداخت معوقات در سازمان تأمین اجتماعی طبق روال سال‌های گذشته انجام شده است،.
به گزارش مهر، احمد میدری در حاشیه آیین افتتاح پروژه‌های زیرساختی و درمانی سازمان تأمین اجتماعی در جمع خبرنگاران درباره روند اجرای احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اظهار کرد: عمده کارگران و بازنشستگان کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند و آنچه امسال در این سازمان انجام شد، طبق روال سال‌های گذشته بوده است، به این معنا که در سال‌های قبل نیز احکام جدید در خرداد و تیر صادر و معوقات در طول سال پرداخت می‌شد.
وی افزود: تلاش ما و همکاران سازمان تأمین اجتماعی این بوده که روند اجرای امور نسبت به سال‌های گذشته با تفاوتی مواجه نشود و این روند ادامه یابد، البته شرایط تورمی و دشواری‌های اقتصادی فشار زیادی بر مردم وارد کرده است و من به عنوان یکی از خادمان ملت از مردم بابت تحمل این شرایط سپاسگزارم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: روال انجام امور همان روال جاری سازمان تأمین اجتماعی بوده و چیزی بیش از روال معمول به تعویق نیفتاده است، دولت نیز بخشی از منابع مورد نیاز سازمان تأمین اجتماعی را تأمین کرده و هرجا که نیاز بود، بانک مرکزی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه برای تأمین مالی کمک کرده‌اند.
میدری درباره وضعیت احکام بازنشستگان مخابرات و فولاد نیز گفت:بازنشستگان مخابرات و فولاد گلایه داشتند که احکام آنها صادر نشده است، در جلسه قبلی دولت که روز یکشنبه برگزار شد، آیین‌نامه مربوط به بازنشستگان مخابرات و فولاد نیز به تصویب رسید.
وی افزود:این موضوع نیز روالی بوده که هر سال برای اجرای آن به مصوبات قانونی نیاز داشته‌ایم و مطابق برنامه هفتم پیشرفت و روال سال‌های گذشته انجام شده است.
 مهار تورم، مهم‌تر از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
میدری درباره برنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای تداوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و ایجاد درآمد پایدار برای سازمان تأمین اجتماعی گفت:آنچه دولت چهاردهم به آن متعهد بوده، این است که حداقل مزد متناسب با تورم افزایش پیدا کند و هر افزایشی که در حداقل مزد ایجاد شود، در مستمری بازنشستگان نیز اعمال خواهد شد.
وی افزود:در سال گذشته حداقل مزد حدود هفت تا هشت درصد بیشتر از نرخ تورم افزایش پیدا کرد و امسال نیز این افزایش اندکی بالاتر از نرخ تورم بوده است، اما آنچه امیدواریم بتوانیم برای وضعیت بازنشستگان و کارگران ایجاد کنیم، مهار تورم است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد:اگر تورم کنترل شود، فکر می‌کنم دیگر متناسب‌سازی و افزایش سالانه به شکل کنونی ضرورتی نخواهد داشت، زیرا آنچه زندگی مردم را سخت کرده، شرایط تورمی اقتصاد است.