مورینیو خواهان حفظ وینیسیوس

وینیسیوس جونیور که پس از همراهی تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی ۲۰۲۶، در حال سپری کردن تعطیلات تابستانی است و سپس باید خود را آماده بازگشت به رئال مادرید کند، آینده حرفه‌ای‌اش همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 وینیسیوس جونیور که پس از همراهی تیم ملی فوتبال برزیل در جام جهانی 2026، در حال سپری کردن تعطیلات تابستانی است و سپس باید خود را آماده بازگشت به رئال مادرید کند، آینده حرفه‌ای‌اش همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. این در حالی است که وارد سال پایانی قراردادش با پرافتخارترین باشگاه اروپا شده است. بر اساس گزارش نشریه «اسپورت» چاپ کاتالونیا؛ وینی جونیور از باشگاه خواسته که پاداش
 15 میلیون یورویی‌اش بابت وفاداری‌اش به این تیم را بپردازند و دستمزدش هم در قرارداد جدید به 30 میلیون یورو در سال برسد، این در حالی است که دستمزد فعلی‌اش 15 میلیون یورو در سال است. برنامه «لارگرو» از شبکه رادیویی «کادنا سِر» اسپانیا هم خبر داد؛ ژوزه مورینیو می‌خواهد وینیسیوس بماند و به مدیران باشگاه رئال مادرید گفته که او را نفروشند.