ورود دانشجویان جدید با تأخیر انجام می‌شود؛ کلاس‌ها حضوری خواهد بود

وزیر علوم :

وزیر علوم با اشاره به برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵ در شرایط دشوار کشور گفت:نتایج آزمون تا نیمه دوم آبان اعلام و ورود دانشجویان جدید به دانشگاه‌ها با تأخیر انجام خواهد شد.

ورود دانشجویان جدید با تأخیر انجام می‌شود؛ کلاس‌ها حضوری خواهد بود

وزیر علوم با اشاره به برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۵ در شرایط دشوار کشور گفت:نتایج آزمون تا نیمه دوم آبان اعلام و ورود دانشجویان جدید به دانشگاه‌ها با تأخیر انجام خواهد شد.
به گزارش مهر، حسین سیمایی صراف در جریان سفر به سمنان و در نخستین روز هفته دولت ۱۴۰۵، در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری کنکور سراسری اظهار کرد: این آزمون روزهای پنجشنبه و جمعه گذشته در سراسر کشور به خوبی برگزار
 شد.
وی افزود: نتایج کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ تا نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه پذیرفته‌شدگان جدید از مهرماه وارد دانشگاه‌ها نخواهند شد، گفت: ورود دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه‌ها با تأخیر انجام می‌شود.
 کلاس‌ها حتمأ حضوری است
سیمایی صراف ادامه داد:دانشجویان سال‌های گذشته طبق روال معمول از مهرماه در کلاس‌های درس حاضر خواهند شد و تأخیر پیش‌بینی‌شده صرفاً شامل دانشجویان جدیدالورود است.
وی علت این تأخیر را برگزاری دیرهنگام کنکور سراسری عنوان کرد و افزود: این تأخیر به واسطه وقوع جنگ، امری اجتناب‌ناپذیر بود.
وزیر علوم با اشاره به شرایط دشوار کشور در پی جنگ، اظهار کرد: با وجود همه دشواری‌ها و مشکلات ناشی از جنگ، در نهایت توانستیم کنکور سراسری را برگزار کنیم.
سیمایی صراف با بیان اینکه حدود یک میلیون نفر در آزمون سراسری پنجشنبه و جمعه گذشته شرکت کردند، گفت:برگزاری این آزمون با وجود شرایط موجود، با موفقیت انجام شد.
وی همچنین با اشاره به شرایط کشور در سال ۱۴۰۴ و نیمه نخست سال ۱۴۰۵ بیان کرد: این دوره واقعاً شرایط دشواری برای کشورمان بود، اما دولتمردان با تلاش شبانه‌روزی توانستند شرایط را مدیریت کنند.