بودجه شهر به ۲۳۴۰ میلیارد تومان رسید؛ پروژه‌های عمرانی عقب‌مانده به پایان می‌رسند

شهردار نسیم‌شهر:

محمدرضا باباحسینی، شهردار نسیم‌شهر، در جمع خبرنگاران با تشریح عملکرد مدیریت شهری، از افزایش بودجه شهرداری و شتاب گرفتن اجرای پروژه‌های عمرانی در این شهر خبر داد.

اصغری - خبرنگار آفرینش
محمدرضا باباحسینی، شهردار نسیم‌شهر، در جمع خبرنگاران با تشریح عملکرد مدیریت شهری، از افزایش بودجه شهرداری و شتاب گرفتن اجرای پروژه‌های عمرانی در این شهر خبر داد.
وی با اشاره به رشد قابل توجه بودجه شهرداری نسیم‌شهر اظهار کرد: بودجه سال گذشته شهرداری حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان بود که با تلاش مجموعه مدیریت شهری به ۲۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافت؛ رقمی که بخش قابل توجهی از آن در حوزه عمران و توسعه شهری هزینه شد.
باباحسینی افزود: از مجموع حدود یک‌هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی، بیش از یک‌هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان عملیات عمرانی انجام شد که این میزان، رکورد قابل توجهی در عملکرد عمرانی شهرداری محسوب می‌شود.
شهردار نسیم‌شهر با بیان اینکه بخش مهمی از پروژه‌های نیمه‌تمام سال‌های گذشته تعیین تکلیف شده‌اند، گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای شهرداری در حوزه عمرانی، تکمیل پروژه‌های عقب‌مانده و چندین‌ساله بوده است و تلاش کرده‌ایم پروژه جدیدی را بدون تعیین تکلیف طرح‌های قبلی آغاز نکنیم.
وی همچنین به اجرای پروژه‌های آموزشی اشاره کرد و گفت: چهار مدرسه در نسیم‌شهر در حال احداث است که روند اجرای آنها متوقف نشده و برخی از این مدارس به مراحل پایانی عملیات ساختمانی رسیده‌اند. دو مورد از این مدارس نیز در منطقه حصارک پایین قرار دارند.
باباحسینی درباره تقویت سازمان آتش‌نشانی نسیم‌شهر نیز اظهار کرد: نسیم‌شهر از نخستین شهرداری‌های استان تهران است که توانست پنج نیروی مورد نیاز سازمان آتش‌نشانی را از طریق آزمون کشوری جذب کند که بخش قابل توجهی از این نیروها بومی شهر هستند.
وی با اشاره به ارتقای جایگاه سازمان آتش‌نشانی نسیم‌شهر افزود: با توسعه آموزش‌های تخصصی، تأمین تجهیزات و خرید ماشین‌آلات جدید، این سازمان در مسیر تبدیل شدن به یکی از سازمان‌های مجهز آتش‌نشانی استان تهران قرار گرفته است. همچنین هفت دستگاه خودروی جدید و پیشرفته آتش‌نشانی در روز هفتم مهرماه به این سازمان تحویل خواهد شد.
شهردار نسیم‌شهر در ادامه از تکمیل پروژه‌های حوزه فضای سبز خبر داد و گفت: پروژه پارک ۲۲ هکتاری خلیج فارس پس از سال‌ها به مراحل پایانی رسیده و عملیات دیوارکشی پیرامونی آن نیز در حال انجام است. تلاش می‌کنیم طی یک ماه آینده با تکمیل اقدامات لازم، ورود موتورسیکلت‌ها و ایجاد مزاحمت برای استفاده‌کنندگان از این بوستان ساماندهی شود.
باباحسینی همچنین از تکمیل بوستان نبوت خبر داد و افزود: در صورت واگذاری عرصه جدید از سوی آب منطقه‌ای در محدوده اتوبان تهران ـ ساوه، پروژه‌های جدیدی در این بخش تعریف و برای استفاده شهروندان آماده خواهد شد.
وی تأکید کرد: در حوزه خدمات شهری نیز اقدامات مختلفی انجام شده و تلاش مجموعه شهرداری بر این بوده است که رضایت شهروندان را جلب کند.