اجرای دو پروژه پیشران توسعه‌ای در سونگون

مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان خبر داد:

مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان از پیشرفت قابل توجه پروژه‌های فاز ۳ تغلیظ و طرح‌ کاتدی سونگون به عنوان دو طرح پیشران این مجتمع خبر داد.

تبریز- توفیقی
مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان از پیشرفت قابل توجه پروژه‌های فاز ۳ تغلیظ و طرح‌ کاتدی سونگون به عنوان دو طرح پیشران این مجتمع خبر داد.
 اصغر باقریان، در بازدید از سومین نمایشگاه صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته ورزقان، با اشاره به اجرای دو پروژه پیشران در این مجتمع اظهار کرد: پروژه فاز ۳ تغلیظ مس سونگون با ظرفیت تولید سالانه
 ۴۵۰ هزار تن کنسانتره مس، هم‌اکنون از ۷۴ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و پیش‌بینی می‌شود این پروژه در سال آینده راه‌اندازی شود.
وی افزود: مجموعه کارخانجات طرح کاتدی سونگون نیز به‌عنوان دیگر پروژه پیشران مجتمع، با پیشرفت فیزیکی ۶۴ درصد در حال اجراست و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این طرح در سال ۱۴۰۷ به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیر مجتمع مس سونگون ورزقان با بیان اینکه خوراک ورودی کارخانه‌های طرح کاتدی از تولیدات فازهای یک، دو و سه تغلیظ تأمین خواهد شد، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، زنجیره ارزش مس در مجتمع سونگون تکمیل می‌شود و زمینه برای افزایش ظرفیت تولید و ایجاد ارزش افزوده بیشتر فراهم خواهد شد.