طاهرخانی: محلات باید محور اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی باشند

پیوست‌های فرهنگی با توجه به نیاز محلات تهیه و ابلاغ شود؛

فرماندار پردیس عبور از برنامه‌های متمرکز به سمت برنامه‌های محله‌ محور را ضروری دانست و تهیه پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی بر اساس ظرفیت‌ها و ویژگی‌های جمعیتی هر محله را راهی برای پیوند خوردن برنامه‌های فرهنگی با نیازهای واقعی مردم ذکر‌ کرد.

پردیس- ایرج صادقعلی
فرماندار پردیس عبور از برنامه‌های متمرکز به سمت برنامه‌های محله‌ محور را ضروری دانست و تهیه پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی بر اساس ظرفیت‌ها و ویژگی‌های جمعیتی هر محله را راهی برای پیوند خوردن برنامه‌های فرهنگی با نیازهای واقعی مردم ذکر‌ کرد.
به گزارش خبرنگار آفرینش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری پردیس، رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان با بیان اینکه دولت باید تسهیلگر و مردم میدان‌دار عرصه فرهنگ باشند تصریح کرد: سیاست ما در حوزه فرهنگ، مشارکت مردمی است و ظرفیت مردم و مجموعه‌های محلی از جمله مساجد و معتمدان باید بیش از گذشته در طراحی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
طاهرخانی ارتقای تاب‌ آوری اجتماعی، تقویت روحیه همبستگی و انسجام داخلی و افزایش آرامش و امید اجتماعی را نیازمند اقدامات سازنده و ملموس دانست و گفت: بخشی از این هدف با پیگیری و تحقق مطالبات بر زمین‌ مانده مردم محقق می‌شود و دستگاه‌ها باید در این مسیر با جدیت عمل کنند بخش دیگری نیز به برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای استفاده بهینه از منابع اختصاص دارد.
وی همچنین دیدارهای چهره به چهره مدیران با مردم را مورد تأکید قرار داد و افزود: ارتباط مستقیم با شهروندان موجب می‌شود مسائل و مطالبات هر محله دقیق‌تر شناسایی و برای آنها متناسب با شرایط همان منطقه تصمیم‌گیری و اقدام شود.
فرماندار پردیس با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود: برای تبدیل شدن فرهنگ ایثار و شهادت به یک گفتمان تربیتی لازم است با برگزاری یادواره‌های شهدا، یاد و نام افرادی که از جای خود برای پاسداری از میهن اسلامی گذشتند را زنده نگه داشت و خانواده معظم شهدا را تکریم کرد و هویت و‌ تعلق ملی و احترام به پرچم را تقویت کرد  تا فرهنگ ایثار و مقاومت ترویج پیدا کند.‌