ثبت رکورد جدید فولاد هرمزگان در تولید ۶ ماهه تختال

علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: در پی ثبت تولید ۷۴۲ هزار و ۳۸۴ تن تختال در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ ؛ فولاد هرمزگان با این میزان تولید، برای دومین سال پیاپی از رکورد تولید شش‌ماهه خود عبور کرد و رکورد پیشین را ۲ هزار و ۶۷۲ تن ارتقا داد.

بندرعباس- شهین صادقی
علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت:  در پی ثبت تولید ۷۴۲ هزار و ۳۸۴ تن تختال در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ ؛ فولاد هرمزگان با این میزان تولید، برای دومین سال پیاپی از رکورد تولید شش‌ماهه خود عبور کرد و رکورد پیشین را ۲ هزار و ۶۷۲ تن ارتقا داد.
وی اضافه کرد: : فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه به دلیل شرایط جنگی، حدود ۵۷ هزار تن تولید را از دست داد و در تابستان نیز با محدودیت‌های جدی برق مواجه بود، اما تلاش کارکنان و همکاری واحدهای مختلف موجب شد این عقب‌ماندگی جبران شود و شرکت از رکورد پیشین خود عبور کند.
مدیرعامل فولاد هرمزگان با قدردانی از حمایت‌های گروه فولاد مبارکه و مدیرعامل این گروه افزود: پیگیری جدی دکتر زرندی در موضوعات مرتبط با تولید فولاد هرمزگان و حمایت‌های ایشان در شرایط دشوار، نقش مؤثری در دستیابی به این موفقیت داشت.
وی با تبریک این دستاورد به کارکنان تصریح کرد: همت همکاران تولیدی و ستادی و هم‌افزایی همه بخش‌ها، زمینه ثبت این رکورد را فراهم کرد. شناخت توانمندی تیم تولید و تقویت باور به تولید بهینه و بهره‌ور، به کارکنان کمک کرد تا برای عبور از محدودیت‌ها راه‌حل پیدا کنند.
رحیم در ادامه، با اشاره به احتمال تشدید محدودیت‌های انرژی در نیمه دوم سال، بر ضرورت آمادگی و برنامه‌ریزی برای استفاده حداکثری از فرصت‌های تولید تأکید کرد و گفت: تیم بهره‌برداری باید ارتقای بهره‌وری و تولید حداکثری در زمان‌های مناسب را در اولویت قرار دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این موفقیت، نتیجه یکپارچگی سازمان و همکاری بخش‌های تولید، پشتیبانی، تأمین، خرید و فروش است. هدف ما تداوم این مسیر، ثبت رکوردهای تازه در پایان سال و حرکت به سمت عبور از ظرفیت اسمی تولید است.