در جام ملت ها هیچ شانسی نداریم

ابراهیم قاسم‌پور بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال :

ابراهیم قاسم‌پور بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال در مورد اینکه برخی از کارشناسان بر این باورند فدراسیون فوتبال بعد از جام جهانی نباید قرارداد امیر قلعه‌نویی را تمدید می‌کرد، گفت: شما دیدید که بعد از جام جهانی برخی از رؤسای فدراسیون‌ها و سرمربیان تیم‌های ملی استعفا کردند، اما در ایران همه‌چیز برعکس بود و کادر فنی تیم ملی قلدرمآبانه و طلبکارانه مقابل مردم ایستادند.

ابراهیم قاسم‌پور بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال   در مورد اینکه برخی از کارشناسان بر این باورند فدراسیون فوتبال بعد از جام جهانی نباید قرارداد امیر قلعه‌نویی را تمدید می‌کرد، گفت: شما دیدید که بعد از جام جهانی برخی از رؤسای فدراسیون‌ها و سرمربیان تیم‌های ملی استعفا کردند، اما در ایران همه‌چیز برعکس بود و کادر فنی تیم ملی قلدرمآبانه و طلبکارانه مقابل مردم ایستادند.
اگر هر آدمی انصاف داشته باشد، به خوبی می‌تواند خودش را آنالیز کند و به این نتیجه برسد که آیا در شغل خودش چیز جدیدی برای ارائه کردن دارد یا خیر. متأسفانه کادر فنی تیم ملی شهامت استعفا کردن ندارد.
قاسم‌پور با انتقاد از عملکرد کادر فنی تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: سرمربی تیم ملی در دو جام ملت‌ها هدایت این تیم را بر عهده داشت که به موفقیتی دست نیافت و در جام جهانی هم ناکام بودیم.
این کادر هیچ دستاوردی برای تیم ملی نداشته و نمی‌دانم آنهایی که فوتبال و ورزش را اداره می‌کنند، چرا به این مسائل رسیدگی نمی‌کنند.
قاسم‌پور در پاسخ به این پرسش که آیا شانسی برای قهرمانی ایران در جام ملت‌های آسیا متصور می‌شود یا خیر، اظهار داشت: فوتبال قابل پیش‌بینی نیست، اما منطق می‌گوید هیچ شانسی نداریم. ما چند سال است که نمی‌توانیم ازبکستان را ببریم؛ چگونه می‌خواهیم قهرمان جام ملت‌ها شویم؟