ارائه خدمات بدون منت و کنترل کیفیت آرد در دستور کار ما قرار دارد چون خواست دکتر اسدی مدیر کل اداره غله گیلان است

مهندس رضایی مدیرعامل کاردان کارخانه آرد تجارت رودسر:

آری خدمات دهی به مردم فهیم و شریف گیلان بسیار لذت بخش است.

ارائه خدمات بدون منت و کنترل کیفیت آرد در دستور کار ما قرار دارد چون خواست دکتر اسدی مدیر کل اداره غله گیلان است

آری خدمات دهی به مردم فهیم و شریف گیلان بسیار لذت بخش است.
این جملاتی است که مدیرعامل پرتلاش و فهیم کارخانه آرد تجارت در اکثر جلسات و سخنرانی های خود عنوان می کند و می گوید استان گیلان با توجه به وجود راه آهن -  منطقه آزاد – فرودگاه بین المللی علی الخصوص با داشتن مردمانی حق شناس و مهربان ضروری است تا در ایجاد تعامل و رضایت مندی کوشا باشیم.
براستی چهره های خدمتگزار جامعه خصوصاً در صنعت آرد که به قوت مردم ارتباطی نزدیک دارد و بطور شبانه روزی به هموطنان عزیز ما خدمات صادقانه ای ارائه می دهند هرگز نباید فراموش شوند بلکه نامشان همیشه باید ورد زبان ها
 باشد.
شایان ذکرست هفته گذشته به اتفاق همکار مطبوعاتی خود برای تهیه گزارش از عملکرد مدیریت کارخانه آرد تجارت به رودسر رفتیم وقتی وارد محوطه شدیم انتظامات کارخانه ورود چند خبرنگار را به اطلاع مدیریت رساندند و ما را به حوزه مدیریت هدایت کردند و مورد استقبال قرار گرفتیم و خیلی زود با مهندس رضایی گرم صحبت شدیم.
مهندس رضایی در خصوص بیوگرافی و میزان تولید و برنامه های خدماتی که برای پرسنل خود در دست اقدام داشت توضیح داد و گفت کارخانه آرد تجارت روزانه با ظرفیت تبدیل بیش از 350 تن گندم به انواع آرد یکی از بزرگترین و مدرنترین واحدهای تولیدی است که با استانداردهای جهانی در ارائه خدمات ارزنده به مردم عزیز در حال سبقت گرفتن است.
 البته باید عنوان کنم این مجموعه با تأکید بر فناوری های به روز و کنترل دقیق کیفیت در تمام مراحل تولید توانسته است علاوه بر تأمین بخش بزرگی از نیازهای بازار داخلی محصولات خود را به برخی بازارهای بین المللی نیز عرضه کند و خوشبختانه مورد استقبال گرم مشتریان قرار بگیرد.
مدیرعامل کارخانه آرد تجارت افزود محصولات ما عبارتند از آرد ماکارونی و آرد نول قنادی و نول خبازی، آرد نان فانتزی، آرد نان سنتی (بربری، تافتون، لواش، سنگک و آرد مصرف خانگی و آرد کامل که با سبوس و جوانه گندم، غنی از املاح
ویتامین های گروه B و فیبر بالا، مناسب تغذیه سالم و همچنین جوانه گندم و سبوس گندم می باشد که شامل آرد نانوایی و آرد کیک و کلوچه و آردهای شیرینی پزی، انواع آردهای مصرف خانگی و دیگر محصولات مرتبط با آرد می باشد. قابل ذکرست که کیفیت بالای تنوع محصولات و تجربه نیروی انسانی متخصص جایگاه ویژه ای برای آرد تجارت در بازار آرد ایران فراهم ساخته است.
مهندس رضایی در ادامه افزود جهت ایجاد انگیزه بیشتر برای کارکنان عزیز و زحمتکش ما زمینی حدود 8 هزار متربع در جوار کارخانه جهت ایجاد مسکن همکاران خریداری کردیم تا اینکه کارکنان عزیز ما از داشتن خانه محروم نباشند و از طرفی سکونت در نزدیکی محل کار به همه عزیزان همکاران انگیزه بیشتری در جهت رضایت مندی مردم ایجاد می کند.
مهندس رضایی می افزاید ما بطور شبانه روز سه شیفتی کار می کنیم و برای رفع مشکل ضعف برق در گذشته بیش از 6 میلیارد تومان سرمایه گذاری کردیم تا اینکه به لحاظ تأمین نیروی برق با مشکل روبرو نشویم. یعنی در تقویت برق کارخانه خط ورودی ایجاد کردیم و با اجرای این طرح نه تنها کارخانه بلکه همسایگان عزیز ما هم دیگر مشکلی بنام ضعف برق ندارند.
همچنان برای ایجاد نشاط و انگیزه بیشتری باشگاهی با همه امکانات مجهز و گران قیمت راه اندازی کردیم تا همکاران عزیز ما در فرصت های مناسب با ورزش بدنسازی خودشان را تقویت کنند چون افرادی که جسم سالم و پرتوان داشته باشند مطمئناً روحشان هم تقویت می شوند و با بنیه قوی و روحیه ای سالم می توانند موقعیت بیشتری را در خصوص رضایت مندی مردم کسب کنند.
 مدیرعامل کارخانه آرد تجارت همچنان افزود با راه اندازی این مجموعه عظیم توانستیم حدود 2هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجادکنیم و همه همکاران ما تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند و همچنان از امتیازات بیمه تکمیلی هم بهره مند می باشند. البته اقدام به توسعه کارخانه کردیم و به همین دلیل برای راه اندازی پروژه جدید هم ماشین آلات آن را از کارخانجات بولر خریداری کردیم و بزودی جهت ایجاد اشتغال بیشتر با همکاری و حمایت مدیریت کاردان غله گیلان اقدام به ایجاد اشتغال بیشتری خواهیم کرد.
مهندس رضایی مدیرعامل کاردان آرد تجارت همچنان می افزاید بزرگترین افتخار ما این است که از  حاصل دسترنج همکاران عزیز کارخانه آرد تجارت نان سر سفره مردم عزیز بطور مرتب تامین  می شود و همچنان تلاش داریم تا با ایجاد
 رضایت مندی و تعامل به ادامه تولید و خدمات دهی به مردم فهیم و حق شناس خود بپردازیم.
مدیرعامل آرد تجارت اشاره کرد و گفت خوشبختانه با درایت جناب دکتر اسدی مدیرکل غله گیلان و حمایت همه جانبه حاج آقا احمدی صاحب کارخانه آرد تجارت رودسر هیچ کمبودی خصوصا  گندم یا آرد نداریم و بطور میانگین ماهانه بین 40 الی 60 هزار تن گندم وارد استان گیلان می شود و این اقدام مهم مدیریت غله و حراست  غله جناب حاج آقا بخشی قابل تشویق و تقدیرست.
 البته جا دارد تا در همین جا از فرمانده کل نیروی انتظامی و مدیرکل صنایع علی الخصوص جناب دکتر اسدی مدیرکل غله گیلان تقدیر کنم چون این عزیزان احترام خاصی به کارآفرینان دارند امیدوارم همین روش الگوسازی شود. ان شاءالله
رشت - سيد اكبر خوشحال