قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که هفت شرط ما بر اساس تفاهم نامه اسلام آباد محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد.

قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانی که هفت شرط ما بر اساس تفاهم نامه اسلام آباد محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد.
به گزارش مهر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی مجلس، در نطق پیش از دستور خود گفت: در ابتدا، فرارسیدن هفته‌ نیروی انتظامی را به دلاوران خدوم فرماندهی انتظامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
قالیباف در ادامه، گفت: در آستانه‌ سالروز حماسه‌ تاریخی هفتم اکتبر قرار داریم؛ نقطه‌ عطف بنیادینی که تاریخ منطقه را به پیش و پس از خود تقسیم کرد.
وی یادآور شد: در هفتم اکتبر، مجاهدان غیور فلسطینی تصمیم گرفتند که با شرف و عزت بایستند و توهم امنیت پوشالی صهیونیست‌ها را به ترسی پایدار برای‌ آنها بدل سازند. امام شهید در همان‌ روزهای‌ نخست‌ فرمودند شکست رژیم صهیونیستی‌ در هفت اکتبر، یک شکست‌ غیر قابل‌ ترمیم است.
رئیس مجلس تصریح کرد: همچنین ارکان دکترین امنیت ملی این رژیم فروپاشیده و با هیچ عملیات یا بودجه‌ ای قابل بازسازی نیست؛ رژیمی که سال‌ها ادعای بازدارندگی مطلق و قدرت اطلاعاتی نفوذناپذیر داشت، امروز در یک باتلاق فرسایشی دست‌وپا می‌زند، سازه‌ هویتی و امنیتی این رژیم نشست کرده است و با بمباران و جنایت، فونداسیون ویران‌ شده ترمیم نمی‌شود و این رژیم حتی با حمایت های بی نظیر آمریکا نیز نتوانسته آن شکست را جبران کند و به سوی نابودی کامل پیش می رود.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته این فقط صهیونیست ها نیستند که‌ در استیصال و درماندگی‌ گرفتار شده‌اند، آمریکایی ها نیز در مقابل ایستادگی و مقاومت ملت ایران مستاصل گشته‌اند.
وی ادامه داد: آمریکایی ها که در رسانه‌ها حرف دیگری می زنند، اخیراً از طریق میانجی، پیشنهادهایی مطرح کرده اند، اما باید متوجه باشند که دوران فرسایش زمان و دیکته‌ کردن مطالبات یک‌طرفه گذشته است و موضع جمهوری اسلامی ایران کاملاً شفاف و قطعی است و تا زمانی که هفت شرط ما بر اساس تفاهم نامه اسلام آباد محقق نشود، تنگه‌ هرمز باز نخواهد شد.
وی گفت: آن ها این صراحت و قاطعیت ما را به خوبی می شناسند و با گوشت و پوست و استخوان درک کرده اند، اما برای آنکه افکار عمومی داخلی خود و مردم دنیا را فریب دهند، در کنار فشار اقتصادی و اقدامات نظامی و امنیتی، لفاظی ها و تهدیدات نظامی خود را افزایش داده اند به گونه‌ای‌ که گاهی در یک روز، چند حرف متناقض می‌زنند.
قالیباف تاکید کرد: این ویژگی میدان جنگ شناختی است که در آن، دشمن یک روز ژست مذاکره و توافق می‌گیرد، روز دیگر تهدید به درگیری و ویرانی می کند و روز بعد ادعای واسطه‌گری و مصالحه دارد.