«حمل یکسره» کالا به‌زودی اجرا می‌شود

معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی از ابلاغ مصوبه مربوط به اجرای «حمل یکسره» کالا در هفته آینده خبر داد.

معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی از ابلاغ مصوبه مربوط به اجرای «حمل یکسره» کالا در هفته آینده خبر داد.
به گزارش وزارت اقتصاد، مرتضی زمانیان با اشاره به برنامه‌های جدید دولت برای تسهیل تجارت و کاهش زمان توقف کالا، اظهار کرد: مصوبه مربوط به اجرای «حمل یکسره» کالا در هفته آینده ابلاغ خواهد شد.
وی افزود:بر اساس این طرح، کامیون‌های صادراتی و وارداتی دیگر در صف‌های طولانی مرزی معطل نمی‌مانند و فرآیند‌های گمرکی مربوط به کالا در گمرکات داخلی انجام خواهد شد.
زمانیان با بیان اینکه اجرای این سازوکار می‌تواند به تسریع فرآیند جابه‌جایی کالا و کاهش زمان توقف ناوگان در مرز‌ها کمک کند، گفت: هدف از این اقدام، تسهیل جریان تجارت و کاهش موانعی است که در فرآیند ورود و خروج کالا ایجاد می‌شود.
معاون سیاست‌گذاری اقتصادی وزیر اقتصاد همچنین از کاهش محدودیت‌های غیرضروری در تأمین ارز واردکنندگان در سیاست‌های جدید خبر داد و اظهار کرد: این رویکرد با هدف افزایش انعطاف‌پذیری و سرعت در تأمین کالا دنبال می‌شود.
وی تأکید کرد:در شرایط خاص کشور، باید سازوکار‌های تجارت خارجی به گونه‌ای تنظیم شود که چرخه تولید و تأمین کالا‌های اساسی با سرعت و انعطاف بیشتری ادامه پیدا کند.