جای پرسپولیس در آسیا خالی است

حمید استیلی پیشکسوت تیم ملی فوتبال و پرسپولیس :

حمید استیلی پیشکسوت تیم ملی فوتبال و پرسپولیس درباره عملکرد نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی گفت : به نظر من استقلال شروع بسیار خوبی داشته و در دو بازی اخیر عملکرد خوبی از خود نشان داده است.

جای پرسپولیس در آسیا خالی است

حمید استیلی پیشکسوت تیم ملی فوتبال و پرسپولیس  درباره عملکرد نمایندگان ایران در رقابت‌های آسیایی گفت : به نظر من استقلال شروع بسیار خوبی داشته و در دو بازی اخیر عملکرد خوبی از خود نشان داده است.
بازیکنان جوان این تیم نیز کیفیت بالایی دارند و سهراب بختیاری‌زاده هم عملکرد خوبی داشته است. برای استقلال آرزوی موفقیت می‌کنم.وی ادامه داد: کسب نتیجه مساوی برای تراکتور  نتیجه خوبی محسوب می‌شود.
 امیدوارم در ادامه مسابقات هم موفق باشد. گل‌گهر نیز تیم بسیار خوبی است و برای این تیم هم آرزوی موفقیت دارم. با این حال، به نظرم استقلال شروع بهتری نسبت به سایر نمایندگان ایران داشته است.پیشکسوت پرسپولیس با اشاره به غیبت این تیم در رقابت‌های آسیایی تصریح کرد: قطعاً جای پرسپولیس در آسیا خالی است.
پرسپولیس با تیمی که امسال در اختیار دارد، واقعاً شایسته حضور در این رقابت‌ها بود. تا اینجای فصل عملکرد این تیم فوق‌العاده بوده و بازیکنان، کادر فنی و کادر مدیریتی همگی خوب کار کرده‌اند. امیدوارم این روند تا پایان فصل ادامه داشته باشد.
استیلی درباره شرایط تیم‌های مدعی لیگ برتر فوتبال ایران عنوان کرد: همان‌طور که انتظار داشتیم، تیم‌هایی که با سر و صدای بیشتری وارد فصل شدند و توانستند بازیکنان خوبی جذب کنند و منابع مالی مناسبی در اختیار داشتند، اکنون در صدر جدول قرار دارند.
پرسپولیس، استقلال، تراکتور و سپاهان تیم‌های خوبی هستند و تیم‌های دیگری مانند فولاد و آلومینیوم نیز شرایط قابل توجهی دارند.