جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی غیرمجاز از پیاده‌روها و معابر منطقه ۸ تبریز

معاون خدمات شهری منطقه ۸ تبریز خبر داد:

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۸ تبریز از اجرای طرح جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی و پرچم های ساحلی اصناف از پیاده‌روها و معابر عمومی این منطقه با هدف رفع سد معبر، ساماندهی فعالیت‌های صنفی و بهبود منظر شهری خبر داد.

تبریز- توفیقی
معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۸ تبریز از اجرای طرح جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی و پرچم های ساحلی اصناف از پیاده‌روها و معابر عمومی این منطقه با هدف رفع سد معبر، ساماندهی فعالیت‌های صنفی و بهبود منظر شهری خبر داد.
رسول شایان، معاون خدمات شهری منطقه ۸، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای ساماندهی معابر عمومی، جلوگیری از اشغال پیاده‌روها و ارتقای کیفیت محیط شهری، عملیات جمع‌آوری تابلوهای تبلیغاتی و
پرچم های ساحلی اصناف که بدون مجوز یا خارج از ضوابط شهری در معابر و پیاده‌روها مستقر شده‌اند، توسط نیروهای خدمات شهری منطقه در حال اجراست.
وی افزود: قرار دادن تابلوهای تبلیغاتی، استندها و تجهیزات معرفی کسب‌وکار در مسیر تردد شهروندان، علاوه بر ایجاد اختلال در عبور و مرور عابران پیاده، موجب کاهش عرض مفید پیاده‌روها و برهم خوردن نظم و یکپارچگی بصری معابر می‌شود؛ ازاین‌رو، جمع‌آوری موارد غیرمجاز و جلوگیری از تداوم این وضعیت در دستور کار عوامل اجرایی و نظارتی شهرداری منطقه قرار دارد.
شایان با تأکید بر ضرورت صیانت از حقوق شهروندان تصریح کرد: پیاده‌روها و معابر عمومی از فضاهای مشترک شهری هستند و باید امکان تردد ایمن و آسان برای همه شهروندان، به‌ویژه سالمندان، افراد دارای معلولیت و خانواده‌های دارای کودک فراهم باشد. بر همین اساس، استفاده شخصی یا صنفی از این فضاها به‌گونه‌ای که موجب سد معبر و ایجاد مزاحمت برای شهروندان شود، قابل قبول نیست و با موارد مغایر ضوابط، مطابق مقررات برخورد خواهد شد.