کمک نظامی ۴۳۷ میلیون یورویی اسپانیا به اوکراین

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن گفتن این که در دیدار اخیرش با پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا توضیحاتی درباره تحولات جنگ اوکراین به او ارائه کرده است، از کمک نظامی ۴۳۷ میلیون یورویی اسپانیا به کشورش خبر داد.

رئیس‌جمهور اوکراین ضمن گفتن این که در دیدار اخیرش با پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا توضیحاتی درباره تحولات جنگ اوکراین به او ارائه کرده است، از کمک نظامی ۴۳۷ میلیون یورویی اسپانیا به کشورش خبر داد.به گزارش ایسنا، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در پیامی در صفحه کاربری خود در ایکس اعلام کرد که اسپانیا بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۴۳۷ میلیون یورو (۴۸۹ میلیون دلار) به اوکراین ارائه کرده است.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، زلنسکی گفت که که با پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا در مادرید دیدار کرده تا درباره «فوری‌ترین نیازهای دفاعی» اوکراین گفت‌وگو کند.