بیماران نیازمند جراحی قلب در ایام کرونایی کجا مراجعه کنند

شاید یکی از شایع ترین جراحی ها در کشور مربوط به رشته جراحی قلب باشد که در دوران کرونا، انجام این جراحی ها را قدری محدود و دشوار ساخته است.

بیماران نیازمند جراحی قلب در ایام کرونایی کجا مراجعه کنند

شاید یکی از شایع ترین جراحی ها در کشور مربوط به رشته جراحی قلب باشد که در دوران کرونا، انجام این جراحی ها را قدری محدود و دشوار ساخته است.
به گزارش مهر، شیوع بالای بیماری‌های قلبی عروقی در کشور، با انجام جراحی‌های زیادی همراه شده است. در واقع، جراحی قلب به عنوان تنها گزینه درمان و نجات جان بیماران قلبی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است که حالا با آمدن کرونا، بیماران نیازمند جراحی قلب را با مشکلاتی مواجه ساخته است. ترس از کرونا، منجر به این شده که بیمار قلبی قید سلامتی خود را بزند. در حالی که عوارض تشدید بیماری قلبی، از کرونا خطرناک‌تر است.
بیمارستان حضرت رسول (ص) به عنوان مرکز جراحی قلب معین در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران تعیین شد.
بخش جراحی قلب این بیمارستان به صورت
۲۴ ساعته آماده پذیرش بیماران نیازمند به خدمات جراحی است.
نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، در گفتگو با مهر، با بیان اینکه در شرایط شیوع کرونا نباید از سایر خدمات درمانی به بیماران اورژانسی غافل شد، گفت: بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) برای دسترسی سریع و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران قلبی و عروقی به عنوان «مرکز جراحی قلب معین» در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران تعیین
شد.
وی افزود: بیمارستان‌ها باید با هماهنگی
ستاد هدایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیماران خود را برای دریافت خدمات جراحی قلب به بیمارستان حضرت رسول (ص) ارجاع دهند.
سام زراعتیان رئیس بخش پیوند اعضا و جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول (ص)، در گفتگو با مهر، گفت: از اول مهر و با شروع پیک جدید کرونا و نگرانی بیماران قلبی نیازمند به جراحی از بابت دسترسی به خدمات جراحی در بیمارستان‌ها، این موضوع توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بررسی قرار گرفت و بخش جراحی قلب بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) به عنوان مرکز معین بیماران نیازمند به جراحی قلب تعیین
 شد.
وی با بیان اینکه بیمارستان حضرت رسول (ص) به صورت ۲۴ ساعته آماده پذیرش بیماران نیازمند به خدمات جراحی قلب است، خاطر نشان کرد: بخش جراحی قلب این مجتمع درمانی از بخش‌هایی که درمان بیماران کرونایی را انجام می‌دهند، فاصله دارد و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
ارائه خدمات درمانی در مجتمع بیمارستانی
حضرت رسول (ص) در چهار ساختمان مجزا ارائه می‌شود و در زمان شیوع کرونا تنها یکی از این ساختمان‌ها برای درمان مبتلایان به کووید ۱۹ اختصاص پیدا کرده است.