تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۹۹ به ۳۰۰ نفر رسید

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران:

تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۹۹ به ۳۰۰ نفر رسید


معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تعداد دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران از حدود ۲۰ نفر در سال به حدود ۳۰۰ نفر در سال ۹۹ افزایش یافته است.
به گزارش دانشجو، مهدی مقتدایی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی و ششمین جلسه شورای این دانشگاه گفت:در معاونت بین‌الملل بستر مناسب برای توسعه آموزش مجازی دانشجویان فراهم شده و به منظور جذب دانشجوی خارجی و تولید محتوا به زبان‌های مختلف، برنامه‌ریزی شده است.
معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: به منظور تهیه و تولید محتوا‌های با کیفیت و ارائه آموزش مجازی، تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه خوارزمی امضاء شده است.
وی تصریح کرد: طراحی و تدوین برنامه آموزش مجازی مقاطع کاردانی (بهداشت کار دهان و دندان، پرستاری، مامایی و اورژانس پیش بیمارستانی) انجام شده و از بهمن ماه سال ۹۹ در این چهار دوره، جذب دانشجو خواهیم داشت.
مقتدایی ادامه داد: دو برنامه بین‌المللی در دست اقدام داریم که شامل ایجاد شعبه دانشگاه علوم پزشکی ایران در بغداد با پیشنهاد موسسه
عادل المهدی؛ نخست وزیر اسبق عراق و با همکاری رایزن فرهنگی ایران در عراق انجام می‌شود و اقدام دیگر هم همکاری با دانشگاه بصره برای برگزاری دوره‌های مشترک و راه اندازی رشته‌های داروسازی، دندانپزشکی و پزشکی است.
وی در خصوص اخذ مجوز‌های بین‌المللی گفت: در خرداد ماه ۱۳۹۹ موافقت قطعی دانشکده داروسازی را کسب کردیم.همچنین در آذر ۱۳۹۹ هم موفق به دریافت مجوز برگزاری دوره MBBS و پذیرش ۲۰ دانشجوی دندانپزشکی برای بهمن ماه سال ۹۹ شدیم.
معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه با همکاری شرکت‌های معتبر توانستیم در زمینه جذب دانشجویان غیر ایرانی و برگزاری دوره‌های آموزش مجازی بین‌المللی در سال جاری به آمار خوبی برسیم؛ افزود: تعداد دانشجویان بین‌الملل از حدود ۲۰ نفر در سال به حدود
۳۰۰ نفر در سال ۹۹ افزایش یافته است.
وی گفت:در مبحث گردشگری سلامت هم با وزیر گردشگری و میراث فرهنگی تعاملات خوبی انجام گرفته و یکی از برنامه‌های در دست اقدام، همکاری آژانس‌های فعال در حوزه جذب بیماران بین‌المللی و ارجاع به بیمارستان‌های دارای مجوز IPD است.
مقتدایی افزود:بهبود رتبه دانشگاه در سطح بین‌المللی یکی از اولین اهداف ما به شمار می‌رود و تمام تلاش ما هم این است که با کمک گروه‌های آموزشی و پژوهشی بتوانیم این جایگاه را ارتقاء بخشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد:دانشگاه علوم پزشکی ایران در رتبه‌بندی «ISC» جهان اسلام سال ۲۰۲۰ میلادی در بین ۲۴۸ دانشگاه از کشور اسلامی رتبه ۵۲ و در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، جایگاه هفتم را کسب کرد.در رتبه‌بندی تایمز نیز رتبه ۵۵ جهانی و اول خاورمیانه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است. همچنین در رتبه‌بندی شانگ‌های در بخش پزشکی بالینی نیز رتبه ۴۰۱ تا ۵۰۰ و در بخش سلامت عمومی رتبه ۳۰۰ تا ۴۰۰ و در بخش پرستاری رتبه ۲۰۱ تا ۳۰۰ را کسب کرده‌ایم.