شبیه سازها به عرصه آموزش پزشکی وارد شوند

معاون آموزشی وزارت بهداشت:

شبیه سازها به عرصه آموزش پزشکی وارد شوند


معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: ورود دانشگاه علوم پزشکی مجازی و شرکت‌های دانش بنیان به عرصه شبیه سازها، دستاوردهای خوبی برای آموزش پزشکی به همراه دارد.
به گزارش وزارت بهداشت، جلسه‌ای با حضور دکتر علی اکبر
 حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و با هدف توسعه و تولید بکارگیری نرم افزارها و سخت افزارهای شبیه ساز در آموزش پزشکی با حضور مسئولین فعال حوزه نرم افزارها و سخت افزارهای شبیه ساز در آموزش پزشکی در ستاد وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
دکتر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم ریل‌گذاری مسیر برای آینده اظهار داشت: لازم است بدنه آموزش پزشکی کشور با مفهوم شبیه سازها و کاربردهای آن آشنا شوند.
وی افزود: در این راستا می‌توان با اطلاع رسانی گسترده به اساتید، احساس نیاز را در سطح جامعه ایجاد کرد و اگر با اصلاح قوانین و مقررات، استفاده از شبیه‌سازها به عنوان امتیاز تلقی شود می‌تواند دستاورد اصلاح برنامه‌های درسی (کوریکولوم‌ها) را در پی داشت و مقاطع مختلف می‌توانند از فضای شبیه سازها استفاده بهینه کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در استفاده از
شبیه سازها، محدودیتی وجود ندارد و همه رشته‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند افزود: مرحله بعدی، تولید ابزار کاربردی توسط همکاران آشنا به فناوری‌ها و تکنولوژی بر اساس اعلام نیاز متخصصان رشته‌های مختلف است و اگر در حوزه شبیه سازها تقسیم کار انجام شود و به کل بدنه کشور تسری یابد، بازار بین‌المللی فراهم خواهد شد که علاوه بر سخت‌افزارها امکان تولید محصولات نرم افزاری نیز ایجاد خواهد کرد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر ورود دانشگاه علوم پزشکی مجازی و شرکت‌های دانش بنیان به عرصه شبیه سازها، تاکید کرد:از دیگر اقدامات مؤثر می‌توان به ورود شبیه سازها و تولیدکنندگان برتر این حوزه به جشنواره مطهری، ارتباط مؤثر معاونت آموزش با معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و در پی آن، همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، راه‌اندازی دوره‌های کوتاه مدت در مسیر توانمندسازی اعضای هیأت علمی و سپس دوره فلوشیپ شبیه سازها و راه‌اندازی جایگاه بازی‌های رایانه‌ای اشاره کرد.
در ادامه دکتر رضایت رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی، گزارشی از پیگیری‌های انجام شده در سطح معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و حوزه آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و تجربیات دانشگاه‌های علوم پزشکی و شرکت‌های دانش بنیان فعال و حمایت‌های صورت گرفته در این حوزه بیان کرد.