پذیرش دانشجو در دوره های فرعی دانشگاه شهید بهشتی

دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی در صورتی که واجد شرایط آیین‌نامه دوره‌های فرعی این دانشگاه باشند، می‌توانند در یکی از دوره‌های فرعی تحصیل کنند.


دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی در صورتی که واجد شرایط آیین‌نامه دوره‌های فرعی این دانشگاه باشند، می‌توانند در یکی از دوره‌های فرعی تحصیل کنند.
به گزارش ایسنا؛ دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد که پیوند و هم افزایی روزافزون زمینه های مختلف علوم و فناوری از یک سو و رشد
پژوهش های بین رشته ای و نیاز بازار کار به وجود قابلیت های متنوع در یک فرد از سوی دیگر، این نیاز را برای دانشجویان ایجاد کرده است که علاوه بر فراگیری عمیق و تخصصی یک رشته اصلی، از مبانی و فنون رشته تحصیلی دیگر مورد علاقه شان آگاهی داشته باشند. این امکان علاوه بر فراهم کردن فعالیت های کارآفرینانه و موثر بین رشته ای، باعث گسترش بازار کار برای این دسته از دانش آموختگان خواهد شد.
ثبت‌نام در دوره‌های فرعی برای دانشجویان کارشناسی دانشگاه
شهید بهشتی دارای معدل بالای ۱۷ بدون شهریه است  و دوره فرعی هم زمان با دوره اصلی در دوره کارشناسی برگزار می‌شود.
هدف از دوره های فرعی در دوره کارشناسی، آشنایی دانشجویان واجد شرایط با یک رشته غیر از رشته تحصیلی اصلی آنها است .این دوره ها فرصت مناسبی برای دانشجویان مستعد جهت دستیابی به دانش و مهارت لازم پیش از ورود به بازار کار یا ادامه تحصیل در گرایش های میان
رشته ای را فراهم می‌کنند.
این دانشگاه همچنین اعلام کرد که "دوره اصلی" به یکی از دوره های کارشناسی دایر در دانشگاه اطلاق می‌شود و منظور از "دوره فرعی"
 دوره آموزشی کوتاه مدت با حداقل ۲۰ و حداکثر ۲۵ واحد است که توسط یکی از دانشکده ها برای آشنایی دانشجویان سایر رشته های مشمول این
آیین نامه ارائه می‌شود. دانشکده اصلی نیز دانشکده ای است که دانشجو در دوره کارشناسی آن، مشغول به تحصیل است و منظور از دانشکده مجری، دانشکده ای است که دوره فرعی را ارائه می‌نماید.
دروس و شرایط دوره (شرایط خاص مازاد بر این آیین نامه) توسط دانشکده مجری پیشنهاد شده و پس از تایید شورای آموزشی دانشکده مجری، برای تصویب به شورای آموزشی دانشگاه ارسال می‌شود .پس از تصویب شورای آموزشی دانشگاه، دانشجویان واجد شرایط پذیرش دوره، امکان شرکت در دوره را خواهند یافت.
دانشجوی پذیرش شده در دوره فرعی، همزمان با اخذ واحدهای رشته اصلی خود در هر نیم سال، میتواند واحدهای رشته فرعی را نیز تا سقف واحدهای مجاز اخذ کند، دروس ارائه شده توسط دانشکده مجری می تواند در قالب دروس الزامی و اختیاری باشد.
بدیهی است که دروس ارائه شده میتواند بیش از ۲۵ واحد باشد اما دانشجو بین ۲۰ تا ۲۵ واحد خواهد گذراند. ضمن اینکه دانشجو نمی تواند دروس همسان با برنامه درسی رشته اصلی خود را به عنوان دروس دوره فرعی اخذ کند.
زمان درخواست، ثبت نام و شروع اخذ واحدهای دوره های فرعی پس از پایان نیم سال دوم تا پایان نیمسال پنجم است؛ به شرط آنکه دانشجو بتواند همه واحدهای رشته اصلی و دوره فرعی را تا پایان نیمسال دهم بگذراند.
میانگین کل نمرات دانشجو در زمان ارائه درخواست پذیرش، نباید کمتر از ۱۴ باشد. در زمان ارائه درخواست، دانشجو نباید در هیچ‌یک از
نیم سال‌های ماقبل مشروط شده باشد.
هر دانشجو در مدت تحصیل خود فقط امکان ارائه درخواست برای یک دوره فرعی را دارد و دانشجوی منصرف از یک دوره فرعی نمیتواند متقاضی دوره فرعی دیگر شود.