طرح توسعه آذر برنده جایزه جهانی مدیریت تعالی پروژه شد

طرح توسعه آذر برنده جایزه جهانی مدیریت تعالی پروژه شد


طرح توسعه میدان مشترک آذر در بخش پروژه‌های مگا در رقابت‌های جایزه جهانی مدیریت تعالی پروژه خوش درخشید و مدال طلای این بخش از رقابت‌ها را از آن خود کرد.
به گزارش  شانا، شرکت ایرانی مهندسی و توسعه سروک آذر (SAED) متعلق به مجموعه صندوق‌های بازنشستگی نفت که توسعه میدان مشترک آذر را به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین میادین نفتی کشور در کارنامه دارد، در بخش پروژه‌های مگا در رقابت‌های جایزه جهانی مدیریت تعالی پروژه، حائز مدال طلا شد.
بر اساس اعلام این شرکت، پس از دو دهه تلاش پروژه‌های برتر ایرانی در مسیر کسب جایزه جهانی مدیریت تعالی پروژه که هرساله توسط مؤسسه بین‌المللی IPMA در نقاط مختلف جهان برگزار می‌شود،  در مراسم IPMA Global Award 2021 که به میزبانی کشور روسیه در شهر سن‌پترزبورگ برگزار شد، شرکت ایرانی مهندسی و توسعه سروک آذر (SAED) که متعلق به مجموعه صندوق‌های بازنشستگی نفت است و با کنسرسیوم اویک و شرکت اهداف مشغول فعالیت است، پس از طی دوره‌های ارزیابی توسط مؤسسه IPMA، به‌عنوان فینالیست مهم‌ترین بخش جایزه جهانی در قسمت پروژه‌های مگا قرار گرفت و در رقابتی فشرده با کشورهای فنلاند و هند، با کسب مدال طلا به کسب بالاترین افتخار در این رقابت جهانی دست یافت.
دستیابی به مدال طلا در این رقابت جهانی، توسط یک شرکت توسعه‌دهنده فعال در بخش بالادستی نفت و در شرایطی محقق شده که صنعت نفت با وجود مواجهه با تحریم‌های ظالمانه توانسته است در یکی از پیچیده‌ترین میادین نفتی منطقه و جهان عملکرد قابل دفاعی به نمایش بگذارد.
بر اساس این گزارش، ارزیابی پروژه‌های متنوع بین‌المللی که هرساله براساس مدل جهانی Project Excellence Baseline (PEB) انجام می‌شود امسال به‌صورت مجازی و با بهره‌مندی از نظر ۶ ارزیاب بین‌المللی از کشورهای لهستان، انگلستان، هلند، قزاقستان، نپال و چین در سه روز متوالی اجرایی شد و تمامی آیتم‌های مربوط به مدل PEB به صورت دقیق مورد ارزیابی قرار گرفت و نهایتاً شرکت مهندسی و توسعه سروک آذر موفق به کسب مدال طلای این رقابت‌ها شد.
جایزه جهانی IPMA در ۱۰ قسمت متنوع طراحی شده که بخش جایزه مگاپروژه‌ها مهم‌ترین بخش این رقابت به‌شمار می‌رود و باعث افتخار است که در کنار درخشش بی‌بدیل ایران در زمینه مدیریت پروژه با مدل‌های نوین بین‌المللی در بخش بالادستی صنعت نفت، سایر جوانان ایرانی نیز در این جایزه خوش درخشیدند، به‌طوری که در بخش مدیران پروژه جوان زیر ۳۵ سال، فرشته میرحسینی به مدال طلا نائل شد و علیرضا اصلان‌حسینی از شرکت اویکو که از دیگر زیرمجموعه‌های اویک است نیز صاحب مدال برنز شد. در بخش اجرای پروژه‌های چابک در این رقابت نیز مدال برنز دیگری نصیب کشورمان شد که به نام سعید نوروزی ثبت شد  و در مجموع کشورمان با دو مدال طلا و دو مدال برنز، توجه جامعه جهانی مدیریت پروژه را به خود جلب کرد.