معادلات انرژي

۰

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان:
توسعه گازرسانی در گرو پرداخت به‌موقع گازبهاست

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اظهار کرد: پرداخت به‌موقع گازبها توسط مشترکان مهم‌ترین منابع مالی پروژه‌های اجرایی مصوب‌شده و لازمه توسعه گازرسانی در استان است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، سید مصطفی علوی در آیین تودیع و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان خمینی‌شهر گفت: وصول به‌موقع گازبها برای تآمین نقدینگی شرکت و تأمین یارانه مردم بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه یک میلیون و ۷۸۰ هزار مشترک در بخش‌های خانگی، صنعتی و عمومی در استان وجود دارد و در مجموع ۱۰۹ شهر و ۱۳۳۷ روستای استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند، اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از ۱۱۷ هزار مشترک در سطح منطقه خمینی‌شهر با مصرف حدود ۳۵۰ میلیون مترمکعب در سال وجود دارند که مشترکان برای پرداخت قبوض می‌توانند افزون بر روش‌هایی همچون پرداخت از طریق تلفن گویای ۳۸۱۹۴ و وب‌سایت شرکت از طریق تلفن بانک، دستگاه‌های خودپرداز، pos ، همراه بانک و... نیز اقدام کنند.
علوی  همچنین گفت: چناچه مشترکی گازبهای مصرفی خود را دیرتر از مهلت مقرر پرداخت کند، مبلغ پرداختی دوباره در صورت‌حساب دوره بعدی وی تکرار خواهد شد و مشترک برای رفع آن و روزآمد کردن قبض گاز خود می‌تواند به اداره گاز منطقه سکونت خود مراجعه کند.
در ادامه این آیین، فرماندار شهرستان خمینی‌شهر با اشاره به ساختار محله‌ای و تراکم جمعیتی این شهرستان گفت: خمینی‌شهر از نظر تراکم جمعیتی در کشور در رتبه دوم قرار دارد، به‌طوری که در هر یک کیلومتر آن بالغ بر یک هزار و ۸۱۷ نفر زندگی می‌کنند و این ساختار جمعیت نیازمند تدابیر مدیریتی ویژه‌ای است.
وی ادامه داد: این شهرستان بیش از ۲۲ هزار واحد صنفی فعال دارد و از منظر تولید ناخالص ملی در استان، رتبه ششم را داراست و از نظر تولید ارزش افزوده نیز بعد از شهرستان اصفهان قرار دارد، اما شرایط اقتصادی موجود به افزایش بدهی گازبهای مشترکان به‌ویژه در بخش خانگی منجر شده است.

گازرسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی در یزد پارسال افزایش یافت
مدیرعامل شرکت گاز استان یزد گازرسانی به ۵۴۹ واحد صنعتی، تولیدی و اقتصادی در سال ۹۸ را از موفقیت‌های این شرکت در گازرسانی به واحدهای صنعتی عنوان کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، علی اکبر میدانشاهی گفت: با توجه به نامگذاری سال گذشته به‌ نام رونق تولید و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری، شرکت گاز استان یزد برنامه‌ریزی لازم را برای گازرسانی به واحدهای صنعتی و تولیدی انجام داد که با وجود محدودیت‌های موجود، با توجه به مصوبه شورای اقتصاد، حمایت‌های شرکت ملی گاز ایران و مقام‌های استانی، این مهم با گازرسانی به ۴۱۹ واحد صنعتی جزء و ۱۳۰ واحد صنعتی عمده انجام شد که بر همین اساس ۱۸۸ گلخانه و کوره نیز به شبکه گاز طبیعی متصل شدند.
وی رونق صنایع را عاملی برای توسعه استان دانست و تصریح کرد: با توجه به هزینه‌های بالای استفاده از سوخت‌های فسیلی در صنعت و مشکلات تأمین آن و با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۹ به نام جهش تولید، پیش‌بینی می‌شود شاهد افزایش روزافزون مصرف گاز طبیعی در بخش‌های تولیدی استان باشیم که این شرکت آمادگی لازم را درباره ارائه خدمات مناسب مبنی بر تأمین گاز پایدار به مشترکان و تأمین گاز متقاضیان جدید بالاخص واحدهای صنعتی دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان یزد در پایان با اشاره به اهمیت گازرسانی به صنایع در کاهش میزان آلایندگی‌های زیست‌محیطی یادآور شد: توسعه شبکه‌های گازرسانی در بخش صنعت افزون بر ایجاد ارزش افزوده، اشتغال‌زایی، مهاجرت معکوس به روستاها و توسعه و آبادانی مناطق مختلف به‌ویژه مناطق کمتر توسعه‌یافته را به ارمغان آورده، از این رو برنامه‌ریزی‌های لازم از سوی این شرکت به‌منظور گازرسانی به واحدهای صنعتی و نیروگاهی در سال جاری انجام شده و امید است با اتکا به ظرفیت بالای شرکت گاز و حمایت مسئولان، شاهد دستیابی به اهداف پیش رو باشیم.

در خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران محقق شد؛
برق‌رسانی به مرکز تازه‌تأسیس انتقال نفت کاشان

رئیس واحد برق شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران از تأمین برق پایدار شبکه‌ای در تأسیسات کاشان خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، ساسان صمدبین درباره این پروژه گفت: این مرکز فاقد شبکه برق سراسری بود که خوشبختانه به همت همکاران تلاشگر، برق تأسیسات مذکور با بهره‌گیری از دو دستگاه دیزل ژنراتور با قدرت اسمی ۲۰۰ کیلو وات تأمین می‌شود.
وی هزینه‌ بالای تعمیرات و نگهداری تجهیزات و تلاش برای تهیه سوخت دیزل ژنراتورها را از عوامل مهم در ترغیب شرکت برای خرید انشعاب برق دانست و تصریح کرد: این اقدام با احداث شبکه هوایی  ۲۰ کیلوولت به طول تقریبی ۹۰۰ متر و پست هوایی به قدرت ۲۶۰ کیلووات انجام شد.