شرایط کرونایی با توجه به گستره عملیاتی تاثیری در روند عملیات حفاری چاه های نفت و گاز نداشته است

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران:

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد:شرایط کرونایی با توجه به گستره عملیاتی، تاثیری در روند عملیات حفاری چاه های نفت و گاز توسط ناوگان این شرکت در مناطق خشکی و دریایی کشور نداشته است.

شرایط  کرونایی با توجه به گستره عملیاتی تاثیری در روند عملیات حفاری چاه های نفت و گاز نداشته است


مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد:شرایط کرونایی با توجه به گستره عملیاتی، تاثیری در روند عملیات حفاری چاه های نفت و گاز توسط ناوگان این شرکت در مناطق خشکی و دریایی کشور نداشته است.
مهندس سید عبداله موسوی در توضیح بیشتر در این باره افزود:انجام کار در چنین وضعیتی در چارچوب اجرای دقیق پروتکل‌ها و ابلاغیه های بهداشتی کشوری و صنعت نفت در راستای اقدامات پیشگیرانه و مقابله با بیماری کووید - 19 صورت می‌پذیرد.
وی گفت: با تمهیدات به کار گرفته شده،  غربالگری و تست روزانه سلامت کارکنان اقماری، نیروهای ماموریتی، پشتیبانی، ستادی و رعایت نکات بهداشتی همکاران در محیط کار، تلاش به عمل آمده تا در تحقق اهداف و برنامه های تبیین شده صنعت نفت وقفه ای ایجاد نشود و کار به روال عادی استمرار یابد.
موسوی اظهار کرد: افزایش
بهره ‌وری و کارایی بیش از پیش شرکت مورد تاکید وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران است و ملی حفاری تمام مساعی خود را در سال جهش تولید بر روی محورهای توسعه ای و کیفیت بخشی به خدمات به موازات کمیت و کیفیت کار معطوف داشته است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت در اجرای پروژه های حفاری، افزود: برنامه‌های این شرکت در بکارگیری دکل‌های حفاری، بازاریابی، روزآمد سازی تجهیزات با استفاده از امکانات شرکت و هم افزایی با سازندگان و صنعتگران داخلی براساس جدول کاری دنبال می‌شود اما با اتخاذ راهکارهای بهداشتی و خود مراقبتی و فاصله گذاری اجتماعی، شرایط ایمن برای استمرار کار ایجاد گردیده است.
وی به بسیج امکانات شرکت در بخش‌های مدیریت‌های ایمنی، بهداشت و محیط زیست، اداره فوریت‌های پزشکی مدیریت منابع انسانی و همکاری موثر بخش های عملیاتی، پشتیبانی اشاره کرد و گفت:در عمل با توجه به اشتغال بالغ بر 15 هزار نفر در این شرکت،  به استناد پایش کارشناسان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز ، این شرکت از نظر اقدامات پیشگیرانه و نتایج حاصل از آن با توجه به وسعت عملیاتی از وضعیت خوبی برخوردار می‌باشد.
موسوی فرهنگسازی، آموزش‌های بهداشتی کارکنان قبل از اعزام به مناطق عملیاتی و در حین کار،
گند زدایی بیش از 31 هزار  بار محیط‌های کاری و شهرک‌های سازمانی را از اقدامات مهم در راستای حفظ سلامت مجموعه کارکنان و خانواده های آنان برشمرد و خاطرنشان کرد:پایش و غربالگری افزون بر 44 هزار مورد برای کارکنان دستگاه های حفاری و نیروهایی که به صورت ماموریت به موقعیت دکل‌ها اعزام می‌شوند، ارسال و توزیع بیش از 354 هزار ماسک و دستکش و 16 هزار لیتر مواد ضدعفونی و بررسی مستمر سلامت کارکنان توسط پزشکان مقیم در مناطق عملیاتی همسو با اجرای کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در مباحث کاهش نیروها بویژه کارکنان دارای بیماری‌های زمینه ای
و دور کاری، از اقدامات شاخص در ارتباط با پیشگیری موثر و مقابله با تبعات شیوع ویروس پرخطر کرونا به شمار  می‌آید.