ارائه ۱۱۶ هزار خدمت مشاوره و سلامت روان به دانشجویان علوم پزشکی

رئیس اداره مشاوره وزارت بهداشت:

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت از ارائه ۱۱۶ هزار خدمت مشاوره و سلامت روان به دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: دانشگاهها اعتبار پیشگیری از آسیب اجتماعی دریافت کردند.


رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت از ارائه ۱۱۶ هزار خدمت مشاوره و سلامت روان به دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: دانشگاهها اعتبار پیشگیری از آسیب اجتماعی دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، نخستین دوره آموزشی «آشنایی با مبانی، اصول و راهبردهای مداخله در افکار و رفتارهای خود آسیب رسان غیرمهلک و مهلک» باحضور اساتید، مشاوران، روسای ادارات مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد.
این دوره آموزشی ویژه اساتید، مشاوران، روسای ادارات آموزش دانشگاههای علوم پزشکی، روسای ادارات مشاوره و سلامت روان دانشجویان، دبیران شورای انضباطی، مسئولان حراست، روسای خوابگاه‌های دانشجویی، ناظم و ناظمه های خوابگاه های دانشجویی است که در مرکز بین المللی همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران درحال برگزاری است.
در این برنامه دو روزه اساتید، حاضران در نشست درخصوص روشهای مقابله با افکار و رفتارهای خود آسیب رسان و پیشگیری از آسییب‌های اجتماعی در میان دانشجویان بحث و تبادل نظر می‌کنند
این برنامه و دوره دو روزه آموزشی جزو برنامه‌های عملیاتی ستادی و جزو یکی از برنامه‌هایی است که شورای اجتماعی وزارت کشور به وزارت بهداشت در مسیر اهداف از پیش تعیین شده ابلاغ کرده تا بتوان برنامه‌های مرتبط با پیشگیری از برنامه‌های آسیب رسان را در میان مخاطبان هدف پیاده سازی کرد.
دکتر فرشاد بهاری رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت گفت: این برنامه تلفیقی به صورت حضوری و غیرحضوری (وبیناری) است و دانشگاه‌های علوم پزشکی البرز، قزوین، قم، سمنان، کاشان، تهران، ایران، شهید بهشتی و علوم توانبخشی به صورت حضوری و مابقی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی در قالب فضای وبیناری در آن حضور دارند.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم طی برگزاری این دوره آموزشی دو روزه بر اساس برنامه هایی از پیش طراحی شده، بتوانیم با برگزاری کارگاه‌ها و سخنرانی‌های تخصصی در حوزه راهبردهای مداخله در افکار و رفتارهای خود آسیب رسان، رضایت خاطر اساتید و روسای ادارات مشاوره دانشگاههای علوم پزشکی را جلب کرده سطح دانش آنها را در این مقوله افزایش دهیم.
بهاری اظهار داشت: طی برگزاری این دوره آموزشی، حاضران در نشست و دوره آموزشی با روشهای مقابله با افکار و رفتارهای خودآسیب رسان آشنا شده و در راستای رفع مشکلات و مداخلات مخاطبان خود، با دانش بهتر، بهترین تصمیم گیری ها را انجام خواهند داد.
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت گفت: یکی از مسائلی که دانشگاهها با آن مواجه هستند و آن را به عنوان یک رسالت خطیر قلمداد می‌کنند، تامین سلامت روان دانشجویان است. چالش های متفاوتی از جمله موضوعات آموزشی و تحصیل، مشکلات خانوادگی، عاطفی ودیگر مسائل متعدد، می‌تواند دانشجویان را طی دوران تحصیل با آن درگیر کند.وی افزود: در این مسیر کارشناسان و روسای ادارات مشاوره و سلامت روان دانشگاهها از طریق مداخلات روان درمانی، مشاوره، دارو درمانی، روانپزشکی و... نقش بسزایی در پیشگیری از احتمال بروز آسیب های روانشناختی و پیشگیری از شیوع مشکلات و رفتارها و آسیبهای اجتماعی ایفا می‌کنند. بنابراین برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی می‌تواند در افزایش سطح دانش مخاطبان ما در حوزه مشاوره و سلامت روان موثر ومفید واقع شود.