«بلاتکلیفی»؛ ویروسی که به جان فوتسال بانوان افتاده است

تصمیم‌های مقطعی سازمان لیگ در یک ماه گذشته در خصوص برگزاری مرحله حذفی لیگ فوتسال زنان سبب شده است تا نه تنها به تیم‌های باشگاهی آسیب برسد بلکه همچون ویروسی دامن تیم ملی را نیز برای برگزاری اردوها بگیرد.

«بلاتکلیفی»؛ ویروسی که به جان فوتسال بانوان افتاده است

تصمیم‌های مقطعی سازمان لیگ در یک ماه گذشته در خصوص برگزاری مرحله حذفی لیگ فوتسال زنان سبب شده است تا نه تنها به تیم‌های باشگاهی آسیب برسد بلکه همچون ویروسی دامن تیم ملی را نیز برای برگزاری اردوها بگیرد.
به گزارش ایرنا، لیگ فوتسال زنان پنج ماه است که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شده است و هر روز خبری از تصمیم‌های جدید سازمان لیگ به گوش می‌رسد و در نهایت با قرمز شدن وضعیت شهرها دوباره این تصمیم منتفی می‌شود و روز از نو روزی از نو.
سازمان لیگ در جلسه‌ای که یک ماه پیش برای ادامه مرحله حذفی لیگ فوتسال زنان تشکیل داده بود، تصمیم گرفت تا دور برگشت این مرحله در روز ۱۳ تیرماه برگزار شود اما به دلیل قرمز اعلام شدن وضعیت خوزستان و اعتراض مینا بارانی (سرمربی تیم ملی‌حفاری) برای ادامه مرحله حذفی باز هم سازمان لیگ در تصمیم خود مردد شد و دوباره جلسه‌ای را هفته گذشته برگزار کرد تا این مسابقات سوم مرداد ماه برپا شود.
به نظر می‌رسید با اعلام این تصمیم لیگ فوتسال زنان از بلاتکلیفی خارج شده است اما با اوج گرفتن بحران کرونا و وضعیت قرمز در برخی از شهرها دوباره سازمان لیگ برای برپایی این رقابت‌ها مردد شده است.
مینا بارانی در این زمینه اظهار داشت: شرکت نفت به‌خاطر وضعیت قرمز و همه‌گیری کرونا سالن را تعطیل کرد و اجاز نمی‌دهد تا بازیکنان به خوابگاه بیایند یا تمرین کنند. به همین دلیل از طرف باشگاه به فدراسیون نامه زدیم که وزارت نفت باید به ما مجوز حضور در مرحله حذفی را بدهد. امیدوارم زودتر با مدیریت درست این موضوع حل شود زیرا هیچ تیمی به جام باشگاه‌های آسیا نمی‌رود. چه اصراری است که بعد از پنج ماه مرحله حذفی را برگزار کنند. اگر فوتسال مردان برگزار شد به این دلیل بود که یک تیم به جام باشگاه‌های آسیا می‌رود. سازمان لیگ نمی‌داند که چه کاری را باید انجام دهد. در بخش زنان مدیریتی نداریم و ضعیف عمل می‌کنیم.
وی افزود: برای حضور در سه دیدار مرحله حذفی باید هر هفته از بازیکنان تست بگیرند و باشگاه باید هزینه زیادی کند. همچنین چون بازیکنان آمادگی ندارند، آسیب می‌بینند. در هیچ رشته‌ای از زنان شاهد برگزاری ادامه لیگ نیستیم و اینکه چرا سازمان لیگ اصرار به برگزاری مسابقات در این رشته دارد، نمی‌دانم. شهر هر چهار تیم‌ حاضر در مرحله پلی‌آف در وضعیت قرمز قرار دارند و باید مسئولان با کمک پیشکسوتان حتی برای اجرای درست مسابقات در فصل بعد هم برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند تا با پیش‌بینی همه چیز، جان دختران را به خطر نیندازند. ما برای حضور در مرحله حذفی تابع تصمیم وزارت نفت و باشگاه حفاری هستیم.
با ارزیابی سخنان بارانی به نظر می‌رسد که باز هم به اول راه بازگشتیم و در این میان نیلوفر اردلان سرمربی سایپا در گفت‌وگو با رسانه‌ها نیز هنوز مخالف برگزاری مرحله پلی‌آف است اما دو تیم هیات فوتبال خراسان و مس رفسنجان موافق ادامه آن
 هستند.
حال باید دید که سازمان لیگ با این شرایط چه تصمیم مقطعی دیگری اتخاذ می‌کند زیرا تا شروع فصل آینده فوتسال زنان فرصت چندانی باقی نمانده است. علاوه بر این، تصمیم‌گیری‌های زودگذر سبب شده تا تکلیف اردوی ملی‌پوشان مشخص نشود و اینگونه به تیم ملی نیز آسیب رسیده است.
ملی‌پوشان در آذرماه مسابقات جام جهانی کوچک برزیل و در سال آینده مسابقات جام ملت‌های آسیا را در پیش‌رو دارند اما با این شرایط به نظر می‌رسد که به این زودی تکلیف اردوی تیم ملی فوتسال زنان نیز مشخص نشود و این تیم همچنان با عدم مدیریت و نبود برنامه‌ریزی درست فدراسیون فوتبال در بلاتکلیفی به‌سر ببرد.