آخرین وضعیت انتقال آب ارس به تبریز

استاندار آذربایجان شرقی گفت: ۳۵ کیلومتر از طرح انتقال آب ارس به دشت تبریز اجرایی شده و ۳۵ هزار هکتار از اراضی واقع در مسیر، تحت پوشش این طرح قرار گرفته و ۱۰۵ کیلومتر باقی‌مانده نیز در حال اجراست.

آخرین وضعیت انتقال آب ارس به تبریز


استاندار آذربایجان شرقی گفت: 35 کیلومتر از طرح انتقال آب ارس به دشت تبریز اجرایی شده و 35 هزار هکتار از اراضی واقع در مسیر، تحت پوشش این طرح قرار گرفته و 105 کیلومتر باقی‌مانده نیز در حال اجراست.
محمدرضا پورمحمدی در جلسه شورای پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی، با قدردانی از اقدامات مؤثر کارگروه‌های تخصصی این شورا، اظهار داشت: آگاهی مردم نسبت به پدافند غیرعامل، نشان‌دهنده اثربخشی اقدامات انجام‌شده در این حوزه است، اما هنوز تا نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی با تأکید بر رعایت الزامات پدافند غیرعامل در تأمین زیرساخت‌ها و نیازهای حیاتی مردم، گفت: اجرای طرح‌های انتقال آب مانند خط دوم زرینه‌رود و انتقال آب ارس، علاوه بر تأمین نیازهای آبی، نقش پدافندی نیز دارد.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: 35 کیلومتر از طرح انتقال آب ارس به دشت تبریز اجرایی شده و 35 هزار هکتار از اراضی واقع در مسیر، تحت پوشش این طرح قرار گرفته و 105 کیلومتر باقی‌مانده نیز در حال اجراست.رئیس شورای پدافند غیرعامل استان با بیان اینکه خشک شدن دریاچه ارومیه یکی از تهدیدهای محیطی استان در سال‌های گذشته بود، گفت: با اقدامات مؤثر دولت و دستگاه‌های مسئول، این دریاچه در حال احیا شدن است و با تکمیل طرح‌هایی مانند انتقال آب از رودخانه زاب و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب تبریز و ارومیه، سالانه یک میلیارد متر مکعب آب به پیکره دریاچه وارد خواهد شد.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی و اصلاح الگوی مصرف انرژی، گفت: میزان مصرف انرژی در بخش صنعت، تولید و خدمات، یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی است و به ناچار نیاز به منابع جدید انرژی داریم.
پورمحمدی افزود: لازم است دستگاه‌های مسئول در حوزه تولید انرژی، با استفاده از مشارکت بخش خصوصی به سمت استفاده از فناوری‌های نو و انرژی‌های تجدیدپذیر بروند.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهتمام جدی کارگروه‌های تخصصی پدافند غیرعامل نسبت به پیشگیری از تهدیدهای احتمالی در حوزه‌های مختلف، گفت: اقدامات پیشگیرانه به مراتب کم‌هزینه‌تر از اقدامات مقابله‌ای است و اگر بتوانیم در زمان مناسب برای ایجاد زیرساخت‌ها و تأمین تجهیزات هزینه کنیم، جلوی هزینه‌های غیرضروری در مواقع بحرانی گرفته می‌شود.