۸۴۰ دانشمند ایرانی جزو دانشمندان یک درصد دنیا

وزیر علوم:

وزیر علوم با بیان اینکه ۸۴۰ دانشمند کشور جزو دانشمندان یک درصد بین‌المللی هستند، گفت: دانشمندان دو درصد بین‌المللی در کشور تقریبا دو برابر این تعداد است.

۸۴۰ دانشمند ایرانی جزو دانشمندان یک درصد دنیا

وزیر علوم با بیان اینکه ۸۴۰ دانشمند کشور جزو دانشمندان یک درصد بین‌المللی هستند، گفت: دانشمندان دو درصد بین‌المللی در کشور تقریبا دو برابر این تعداد است.
به گزارش ايسنا، دکتر محمدعلی زلفی‌گل  در مراسم اختتامیه نخستین همایش بین‌المللی مفاهیم ارزشی دفاع مقدس در ملایر، با تاکید
بر اینکه این دانشمندان با شاخص ها و استانداردهای سخت گیرانه بین المللی انتخاب شدند، اظهار کرد: وجود این دانشمندان بدان معناست که جمهوری اسلامی با مرجعیت علمی در دنیا شناخته شده
 است.
زلفی گل به کسب رتبه های برتر توسط
 دانش آموزان کشور در المپیادهای بین المللی اشاره و مطرح کرد: دنیا مرجعیت علمی ایران و دانشمندان ایران را به رسمیت می شناسد پس انتظار داریم صداوسیما و رسانه های مختلف این توفیقات را مقایسه و معرفی کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید به جوانان کشور امید دهیم، مطرح کرد: با استفاده از جوان گرایی در سیستم اداری و مدیریتی کشور، روحیه و نشاط جوانی را به سیستم تزریق می کنیم که حتما آن سیستم را کمک می کند.
زلفی گل با بیان اینکه امروز کشور ما در منطقه رتبه اول علمی دارد، ادامه داد: دانشگاه های ما در
رتبه بندی دنیا جایگاه های بسیار ارزشمندی دارند.
وزیر علوم تصریح کرد: باید شخصیت یک جامعه شخصیت جامع الاطراف باشد یعنی باید از هر قشری یک الگو معرفی شود وگرنه اگر معرفی موفقی نداشته باشیم الگوها کاریکاتوری می شود.
وی گفت: امسال برای توزیع متوازن استعدادها با بنیاد علمی نخبگان برنامه ریزی کردیم افرادی که در المپیادهای بین المللی مدال کسب کردند، در دانشگاه نیز در همان رشته تحصیل کنند.
زلفی گل با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم جهاد تبیین بیان کرد: ما به چه میزان این پیشرفت های جمهوری اسلامی را قدر می‏دانیم و
 تا چه اندازه در راستای جهاد تبیین گام برداشتیم.
 مشکلات زیادی داریم اما داشته های زیادی هم داریم
وزیر علوم مطرح کرد: چرا همیشه یاس و ناامیدی را به جامعه تزریق کنیم؟ مشکلات و
محدودیت های زیادی داریم که باید بپذیریم و رفع کنیم اما
داشته های خیلی زیادی هم داریم.
وی با اشاره به پیشرفت‏های چشمگیر کشور طی چهار دهه اخیر در عرصه های مختلف علمی، نانو، بایو و علوم نو پدید، بیان کرد: چرا این پیشرفت‏ها را به نسل جوان منعکس نمی کنیم؟
زلفی گل با تاکید بر اینکه در حال حاضر
پیشرفته ترین وسایل و تجهیزات در کشور ساخته می‏شود، گفت: قبل از انقلاب اسلامی، در دانشگاه ها دوره های دکتری نداشتیم اما در حال حاضر دوره های پسادکتری و شرکت های دانش بنیان بسیاری داریم.
وی برگزاری همایش بین المللی مفاهیم ارزشی دفاع مقدس را برنامه فرهنگی دانست که باید به نسل جوان منتقل شود و افزود:این تجربه نگاری که از دوران دفاع مقدس انجام می دهند، بسیار ارزشمند بوده و فرهنگ کشور را به دنیا معرفی می‏کند.
 ساخت دانشگاه ملایر مولود انقلاب اسلامی است
وزیر علوم در ادامه ساخت دانشگاه ملایر را مولود انقلاب اسلامی دانست و بیان کرد: امروز به وجود دانشگاه ملایر افتخار می‏کنیم که به یک شهرک دانشگاهی تبدیل شده است و با پیشنهاد بیگی نژاد، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی،
هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه ملایر مستقل شد.
وی ادامه داد: استقلال هیات امنا و هیات ممیزه دانشگاه یعنی این دانشگاه به بلوغ رسیده و خودش
می تواند برای خودش تصمیم بگیرد.
وزیر علوم مطرح کرد: علم تاریخ به ما کمک
 می کند برای یک بحران و مشکل چند بار هزینه نکنیم و با بررسی نقاط قوت و ضعف، تصمیم اشتباه را دوباره تکرار نکنیم.