شرط جذب محققان پسا دکتری در دانشگاه تربیت مدرس

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: محققان پسا دکتری که تحقیقات خود را یک سال و نهایتا دو سال با تسهیلات اعطایی از سوی صندوق انجام دهند، جذب دانشگاه تربیت مدرس می‌شوند.


رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: محققان پسا دکتری که تحقیقات خود را یک سال و نهایتا دو سال با تسهیلات اعطایی از سوی صندوق انجام دهند، جذب دانشگاه تربیت مدرس می‌شوند.
به گزارش دانشجو، محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس در نشستی خبری که به صورت آنلاین و مجازی در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد؛ گفت: ما همواره در این دانشگاه به حرکت از دانشگاه آکادمیک به دانشگاه نوآور و فناور توجه ویژه‌ای داریم.
وی اظهار کرد: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در راستای پشتیبانی از محققان پسا دکترا، همکاری‌های زیادی با دانشگاه داشته است به طوریکه در سال‌های گذشته این صندوق از ۲۰ محقق پسادکتری حمایت کرده است.
وی با اشاره به تفاهم نامه‌ای که با صندوق حمایت از پژوهشگران منعقد شد، بیان کرد: انعقاد این تفاهم‌نامه نیز در راستای حمایت از محققان
پسا دکتری است که تحقیقات خود را یک سال و نهایتا دو سال با تسهیلات اعطایی از سوی صندوق انجام دهند و جذب دانشگاه تربیت مدرس
شوند.
 همکاری با ایرانیان غیر مقیم در دانشگاه
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه در دانشگاه سابقه همکاری با نخبگان غیرمقیم را داشته‌ایم، گفت: این فرصت همکاری با کمک صندوق فراهم شده که قرار است از نظر کیفیتی ارتقا پیدا کند و
بیش از گذشته با متخصصان غیر مقیم در دانشگاه داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه در دانشگاه در دوره تحصیلات تکمیلی به رشته‌های بین رشته‌ای توجه ویژه‌ای داریم، گفت: تمام رشته‌های پزشکی، فنی مهندسی، گروه پایه و ... همواره با یکدیگر در ارتباط هستند.
احمدی با بیان اینکه آینده علم و فناوری در حوزه فناوری‌های همگرا (بیو، نانو، آی تی، علوم شناختی) است؛ تصریح کرد: در این دانشگاه نیز توجه ویژه‌ای به این فناوری‌ها می‌شود.
وی با تاکید بر اینکه فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خارجی از کشور به صورت مختصر با دانشگاه تربیت مدرس ارتباط دارند؛ تاکید کرد: در این دانشگاه شرایطی را توسط اساتید به وجود آورده‌ایم که بتوانیم با آن‌ها ارتباط داشته باشیم و تحقیقات را با همکاری یکدیگر انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه در جستجو و کشف افراد نخبه در سطح جهانی و بین المللی است؛ اظهار کرد: با شبکه‌ای که بین اساتید و محققان خارج از کشور ایجاد شده افراد بالقوه و توانمندی توانسته‌اند با دانشگاه ارتباط بگیرند و یا دوره پسادکتری خود را در این دانشگاه بگذرانند.
احمدی تاکید کرد: بنا داریم با همکاری صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران و با ارائه تسهیلاتی به آن‌ها بتوانیم ارتباط با دانشگاه‌های خارج از کشور و ایرانیان مقیم خارج را با دانشگاه برقرار کنیم.
لازم به ذکر است؛ در برنامه امروز تفاهم نامه‌ای توسط رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و رئیس دانشگاه تربیت مدرس منعقد شد. این تفاهم‌‍نامه در راستای اجرای ۱۵ طرح تحقیقاتی، ۳۰ طرح تحقیقاتی
پسا دکتری، ۳۰ رساله دکتری در راستای سیاست‌ها و اولویت‌های تحقیقاتی صندوق حمایت از پژوهشگران و ایجاد لینک پرتال‌های دانشگاه
تربیت مدرس و این صندوق برای آگاهی از کار‌های تحقیقاتی انجام شده و در دست اجرا به امضا رسید.
اعتبار مالی این تفاهم‌نامه به صورت مشترک توسط طرفین به نسبت ۷۰ درصد صندوق و ۳۰ درصد دانشگاه تامین خواهد شد.