ارزیابی دانشگاه‌های خارج براساس نظام رتبه بندی استنادی جهان اسلام

رئیس سازمان امور دانشجویان خبر داد؛

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: نظام رتبه بندی استنادی جهان اسلام به مجموع نظام های رتبه بندی ارزیابی دانشگاه های خارج از کشور اضافه شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: نظام رتبه بندی استنادی جهان اسلام به مجموع نظام های رتبه بندی ارزیابی دانشگاه های خارج از کشور اضافه شد. .هاشم داداش پور در گفتگو با مهر درباره اینکه آیا اخیراً ارزیابی در شاخص‌های دانشگاه‌های خارج از کشور انجام شده یا خیر گفت: تا سال گذشته ارزیابی دانشگاه‌های خارج از کشور براساس سه نظام رتبه بندی انجام می‌شد و چنانچه دانشگاه‌های دنیا در آن نظام رتبه بندی قرار می‌گرفتند در نظام ارزشیابی ما هم جا می‌گرفتند.
وی ادامه داد: برای ۲۰۲۳ سه نظام رتبه بندی هم به این اضافه کردیم یعنی ۶ نظام رتبه بندی ارائه دادیم که بر اساس آن چنانچه دانشگاه‌های دنیا در این نظام رتبه بندی قرار گیرند، در نظام ارزشیابی ما هم می‌توانند قرار گیرند. اصراری هم نداریم که در همه این شش رتبه بندی قرار گیرند اگر در یکی از این رتبه بندی ها قرار گیرند هم کافی است.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: یکی از نظام‌های‌رتبه بندی که به لیست اضافه کردیم نظام رتبه بندی استنادی جهان اسلام است که برای اولین بار مورد توجه قرار دادیم و سعی کردیم این نظام رتبه بندی به ما کمک کند تا دانشگاه‌های دنیا را ارزیابی کنیم.
وی تصریح کرد: در آنجا سه نوع دانشگاه داریم، دانشگاه‌های الف که بهترین دانشگاه‌های دنیا هستند، دانشگاه‌های ب، دانشگاه‌های قابل قبول محسوب می‌شوند و دانشگاه‌های ج که دانشگاه‌هایی هستند که قبول می‌کنیم اما برای آنها مقطع قائلیم.
داداش پور افزود: دانشگاه‌های رتبه الف و ب دانشگاه‌هایی هستند که چنانچه دانشجو تا مقطع دکتری تحصیل کند مانعی برای تأیید ندارد، تنها تفاوتی که بین دانشگاه‌های الف و ب وجود دارد این است که دانشگاه‌های برتر را از دانشگاه‌های قابل قبول تفکیک کرده ایم، ولی دانشگاه‌های ج دانشگاه‌هایی هستند که دانشجویان تا مقطع کارشناسی ارشد می‌توانند تحصیل کنند و چنانچه در دوره دکتری تحصیل کنند مورد توجه قرار نمی‌گیرند.