مطمئن نیستیم بیماری کرونا واکسن داشته باشد

رئیس انستیتو پاستور ایران:

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: مطمئن نیستیم که بیماری کروناویروس واکسن داشته باشد.

رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: مطمئن نیستیم که بیماری کروناویروس واکسن داشته باشد.
به گزارش  مهر، دکتر علیرضا بیگلری  در نشست خبری مجازی گفت: اصلاً مطمئن نیستیم که بیماری کروناویروس حتماً واکسن داشته باشد.
وی افزود: دلیل اش هم این است که افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، ابتلای مجدد در آنها مشاهده می‌شود و این نکته بسیار مهمی است. پس ممکن است در عمل واکسن مؤثری برای کرونا نداشته باشیم.
رئیس انستیتو پاستور ایران خاطرنشان کرد: سوال بعدی این است که اگر واکسن داشته باشیم و این واکسن تأثیر داشته باشد، مدت زمان تأثیر آن چگونه است تا بتواند از بیماری کرونا ویروس پیشگیری کند و از فرد طی ۳، ۶ و ۱۲ ماه حفاظت کند که زمان و آینده این سوال را پاسخ می‌دهد.
 تأثیر واکسن ب ث ژ و هپاتیت روی کرونا
وی با تاکید بر اینکه انستیتو پاستور یکی از قدیمی ترین واکسن سازهای خاورمیانه است، خاطرنشان کرد: شواهد تئوری (و نه در شواهد علمی) نشان می‌دهد ۴۰ درصد افرادی که کرونا نمی‌گیرند و بدون علامت هستند به خاطر واکسن‌های «ب ث ژ» و «هپاتیت» است که در سنین پائین به آنها تزریق شده است.
بیگلری افزود: در ۲۰ سال گذشته که فناوری ساخت واکسن از کشور کوبا به ایران منتقل شد توانستیم واکسن «ب ث ژ» را بسازیم که در درمان سرطان مثانه به کار می‌رود.
 ایمنی واکسن کرونا چقدر است
وی با تاکید بر اینکه واقعاً امیدوار هستیم که واکسن کرونا ساخته شود گفت: ولی ساخت واکسن منوط به این است که آیا واکسنی موجود است یا خیر؛ در واقع عمق ایمنی واکسن شاید ۲ ماه باشد و برای یک فرد لازم است که سالی ۶ بار تزریق شود.
 قرنطینه کرونا ۱۴ روز است
بیگلری با بیان اینکه مدت قرنطینه ۱۴ روز است گفت: اولویت تست با افرادی است که دارای علامت‌های شدید هستند.