پیامدهای ممنوعیت خرید خارجی برای تیم‌های آسیایی

با تصویب هیات رئیسه سازمان لیگ، ممنوعیت خرید بازیکن و مربی خارجی برای فصل بعد به قانونی همه گیر برای فوتبال ایران تبدیل شد.


با تصویب هیات رئیسه سازمان لیگ، ممنوعیت خرید بازیکن و مربی خارجی برای فصل بعد به قانونی همه گیر برای فوتبال ایران تبدیل شد.
به گزارش مهر، در حالی که پیش از این استقلال و پرسپولیس به دلیل بدهی‌های انباشته ناشی از شکایت‌های فراوان مربیان و بازیکنان خارجی از سوی وزارت ورزش از به کارگیری مربی و بازیکن خارجی منع گردیده بود، با تصویب هیات رییسه سازمان لیگ برتر ممنوعیت خرید بازیکن و مربی خارجی تبدیل به قانونی همه گیر شد تا همه تیم ها از جذب مربی و بازیکن غیر ایرانی محروم شوند. البته این قانون شامل آنهایی که از فصل گذشته قرارداد دارند نمی شود.بعد از طرح غیر قانونی بودن خرید بازیکن و مربی خارجی توسط وزارت ورزش برای سرخابی‌ها، صحبت از تبعیض بین تیم‌ها شد و این که استقلال و پرسپولیس نخواهند توانست مثل دیگر مدعیان خود را تقویت کنند که حالا این قانون باعث شد تا این فرضیه از بین برود.
اما قانون منع خرید بازیکن و مربی خارجی که حتما در این برهه اتفاق خوبی است، پیامدهایی را هم برای تیم‌هایی خواهد داشت که قرار است به عنوان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کنند. دو، سه یا چهار تیمی که فصل آینده در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا می‌کنند و باید از حیثیت فوتبال ایران دفاع کرده و به دنبال کسب افتخار و اعتبار در این مسابقات باشند، با این قانون ضربه خواهند خورد چرا که نمی توانند پا به پای دیگر تیم های حاضر در این مسابقات خود را تقویت نمایند.
گفته می شود دلیل منع خرید بازیکن و مربی خارجی اول به این دلیل است که بسیاری از تیم‌ها با خریدهای عجیب و سوال انگیز خود
شائبه های فساد و دلالی در فوتبال را افزایش داده اند و مشکلات اقتصادی کشور و گرانی قیمت ارز نیز مزیدی بر علت شد تا هیات رییسه سازمان لیگ با تصویب این قانون، مانع از حیف و میل پول در گردش در فوتبال شود. تصمیمی که هم می‌تواند خوب باشد و هم می‌تواند برای تیم‌های آسیایی پیامدهایی داشته باشد.