مدیریت ورزشی کشور تخصصی نیست

طی روزهای گذشته اتفاقات زیادی در حوزه ورزش کشور رخ داده است که کلام و قلم خسته از پرداختن به آن است. حضور ضعیف تیم های ورزشی در بازی های آسیایی و به خصوص عملکرد ضعیف تیم ملی فوتبال این مسئله را بیش از پیش نمایان ساخت که ساختار مدیریتی ما در ورزش پیش و بیش از اینکه حرفه ای و تخصصی باشد، به صورت غیرکارشناسانه مدیریت می شود و این باعث شده که به نحوی بر وجهه ورزشی کشور آسیب رسانده است.

طی روزهای گذشته اتفاقات زیادی در حوزه ورزش کشور رخ داده است که کلام و قلم خسته از پرداختن به آن است. حضور ضعیف تیم های ورزشی در بازی های آسیایی و به خصوص عملکرد ضعیف تیم ملی فوتبال این مسئله را بیش از پیش نمایان ساخت که ساختار مدیریتی ما در ورزش پیش و بیش از اینکه حرفه ای و تخصصی باشد، به صورت غیرکارشناسانه مدیریت می شود و  این باعث شده که  به نحوی بر وجهه ورزشی کشور آسیب رسانده است.
متأسفانه بعضی از مدیران و مسئولان یا از تخصص کافی برخوردار نیستند و یا بصورت غیرحرفه ای عمل می نمایند.
همیشه برگزاری بازی های ورزشی بین المللی باعث ایجاد روابط خوب بین کشورها شده و نتیجه مطلوبی برای هر دو طرف دارد.
متأسفانه بی توجهی ها و عدم مدیریت صحیح توسط بعضی از مدیران به قدری برای ورزش کشور هزینه درپی داشته است که دیگر حتی نمی توان آن را به خانه اول بازگرداند!.
 این تحرکات غیرحرفه ای و مدیریت های غیرکارشناسی به قدری عمیق شده اند که حتی متولیان و سیاست گذاران اصلی کشور هم به نظر نمی رسد بتوانند این روند را اصلاح کنند.
به هر ترتیب ورزش کشور حال خوبی ندارد و مسبب اصلی آن همین و حضور غیرحرفه ای بعضی از مدیران در این حوزه ورزشی می باشد تا این روند ناصحیح اصلاح نشود انتظار برای پیشرفت و توسعه ورزشی بی اعتبار و غیر منطقی است.