افتتاح هفتادوچهارمین جایگاه عرضه سوخت در منطقه بوشهر

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر از افتتاح هفتادوچهارمین جایگاه عرضه سوخت در منطقه بوشهر هم‌زمان با هفته دولت خبر داد.


مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر از افتتاح هفتادوچهارمین جایگاه عرضه سوخت در منطقه بوشهر هم‌زمان با هفته دولت خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر، مسعود نیک‌تاج در آیین بهره‌برداری از جایگاه جدید در این منطقه گفت: با افتتاح این جایگاه، هفتادوچهار جایگاه عرضه سوخت در منطقه بوشهر در حال خدمت‌رسانی هستند.
وی افزود: جایگاه اختصاصی شهید یونسی به شبکه سوخت‌رسانی کشور پیوست و با افتتاح این جایگاه در شهر بوشهر، شاهد بهبود خدمات سوخت‌رسانی به خودروها خواهیم بود.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر تأکید کرد: جایگاه یادشده با صرف ۴ میلیارد تومان هزینه و در زمینی به مساحت یک هکتار و زیربنای اداری معادل ۴۰۰ متر در نزدیکی روستای محرزی به بهره‌برداری رسید.
نیک‌تاج با احتساب جایگاه‌های افتتاح‌شده در سال‌های اخیر عنوان کرد: با بهره‌برداری از این جایگاه که سیزدهمین جایگاه ناحیه مرکزی است، هم‌اکنون منطقه بوشهر در ۶ ناحیه تحت پوشش خود، تعداد ۷۴ جایگاه عرضه سوخت مایع و همچنین تعداد ۳۵ جایگاه سی‌ان‌جی تک‌منظوره و دومنظوره دارد.
 
شبکه فیبر نوری خانگیران به بهره‌برداری رسید
شبکه فیبر نوری با هدف افزایش امنیت و پایداری شبکه در ساختمان‌های اداری و استراحتگاه بهره‌برداری منطقه عملیاتی خانگیران راه‌اندازی شد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، محمد رفیق، رئیس فناوری و اطلاعات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق درباره اجرای شبکه فیبر نوری گفت: هدف اصلی از اجرای این پروژه افزایش امنیت و پایداری شبکه در استراحتگاه منطقه عملیاتی خانگیران بود که این مهم به همت متخصصان این شرکت اجرا شد و در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.
وی با اشاره به اهمیت امنیت در موضوع فناوری اطلاعات، استفاده از شبکه فیبر نوری را در راستای افزایش امنیت اطلاعات مؤثر دانست.
رئیس فناوری و اطلاعات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز شرق بستر فیبر نوری را یکی از ایمن‌ترین و پایدارترین کانال‌های ارتباطی عنوان کرد و گفت: از مزیت‌های دیگر اجرای شبکه فیبر نوری افزون بر افزایش امنیت، پهنای باند بالا، افزایش طول شبکه، هزینه پایین‌تر، استحکام بیشتر، غیرقابل اشتعال و سبک‌تر بودن آن است.
رفیق ادامه داد: در کابل‌های مسی به دلیل نبود امکان افزایش فرکانس با محدودیت پهنای باند روبه‌رو هستیم که این موضوع نیز در انتخاب فیبر نوری برای اجرای این پروژه حائز اهمیت است.