ترافیک تبریز با اتمام فیبر نوری به صورت هوشمند مدیریت می‌شود

شهردار تبریز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز؛

شهردار تبریز با حضور در بیت آیت الله سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز که همراه با حجت الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر عضو شورای اسلامی شهر همراه بود عملکرد ۲۰ ماهه مدیریت شهری را تشریح کرد.

تبریز-توفیقی
شهردار تبریز با حضور در بیت آیت الله سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز که همراه با حجت الاسلام سید کاظم زعفرانچیلر عضو شورای اسلامی شهر همراه بود عملکرد ۲۰ ماهه مدیریت شهری را تشریح کرد.
یعقوب هوشیار در دیدار با آیت الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام‌جمعه تبریز به ارائه گزارش از اقدامات شهرداری در رفع نیازهای مردم و حل مشکلات آنان پرداخت.
شهردار تبریز در ابتدا با اشاره به آخرین وضعیت پروژه بزرگ مسیر گشایی امتداد ۴۲ متری انقلاب اظهار داشت: برای اینکه در زمان‌های بحران بتوانیم در این مناطق حضور داشته باشیم، پروژه مسیر گشایی خیابان انقلاب پروژه‌ای حیاتی بوده که بزرگترین مسیر گشایی نیم قرن اخیر شهر تبریز محسوب می‌شود.
وی افزود: اکثریت تملک صورت گرفته و برنامه‌ریزی‌مان هم بر این اساس است که تا پایان بهمن‌ماه موضوع تملک املاک موجود در مسیر را به اتمام برسانیم. در حال حاضر ۳۰ پلاک باقیمانده و بیش از ۳۰۰ پلاک تملک شده‌اند. ان‌شاءالله در خردادماه سال آتی نیز مسیر افتتاح و تحویل همشهریان خواهد شد.
شهردار تبریز با تاکید بر اینکه معتقدم در حوزه هوشمندسازی شهری عقب افتادگی جدی داریم، خاطرنشان کرد: در حوزه فیبر نوری در حال ایجاد و تکمیل شبکه هستیم. ابتدا با توان شهرداری حدود ۴۰ کیلومتر  فیبر نوری اجرا شد که در ادامه کار هم قرارداد توسعه ۲۸۰ کیلومتری شبکه فیبر نوری با ایرانسل به امضا رسید و امیدوارم بموقع اجرا و تحویل شود.
وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ترافیکی شهر، احداث شبکه
فیبر نوری در حال حاضر با اکیپ‌های مختلف به صورت شبانه در حال اجرا است، گفت: هدفمان این است که تا پایان دوره فعلی دولت و شورا، شبکه فیبر نوری را به ۷۰۰ کیلومتر رسانده و بتوانیم فیبر نوری را به تک‌تک خانه‌ها برسانیم. این هم برای کسب‌وکارها موضوع مهمی است و هم در هوشمندسازی شهری تأثیر جدی خواهد داشت.
هوشیار از نصب دوربین‌های ثبت سرعت و تردد در نقاط مختلف شهر تبریز خبر داد و افزود: با نصب دوربین‌ها و گسترش فیبر نوری، کنترل ترافیک سطح شهر به صورت هوشمند خواهد بود. نرم‌افزاری هم در حال طراحی است که به صورت هوشمند چراغ راهنمایی چهارراه‌ها و... را تنظیم کند و در کنترل ترافیک مؤثر خواهد بود.
شهردار تبریز با اشاره به ارائه خدمات مدیریت شهری به صورت الکترونیکی در راستای اجرای شهر هوشمند گفت: نرم‌افزار «تبریزاپ» تقریباً نهایی شده و تعدادی از خدماتی که می‌توان به صورت الکترونیکی و هوشمند به مردم ارائه کرد در آن لحاظ کردیم. در قدم اول ۱۸ خدمت پیش‌بینی شده است.
وی ابراز داشت: مجموعه معظم مدیریت بحران و کنترل هوشمند شهر هم با مساحت ۶ هزار مترمربع در حال اجرا بوده و برای ۳ خردادماه روزشمار درج شده است.