رویداد های ملی بنیاد برکت در سال جهش تولید

مدیرعامل بنیاد برکت تشریح کرد؛

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)تاکید کرد: از ایده‌های کارآفرینان و ایده‌پردازان در زمینه‌های ایجاد اشتغال برای کولبران در استان‌های مرزی، تولید پوشاک و پرورش آبزیان استقبال می‌کنیم.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)تاکید کرد: از ایده‌های کارآفرینان و ایده‌پردازان در زمینه‌های ایجاد اشتغال برای کولبران در استان‌های مرزی، تولید پوشاک و پرورش آبزیان استقبال می‌کنیم.
به گزارش آفرينش به نقل از روابط عمومي بنياد بركت، امیرحسین مدنی که در نشست رسانه‌ای تشریح رویدادهای ملی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) شامل ایجاد اشتغال برای کولبران استان‌های مرزی (کاک برکت)، تولید پوشاک (چرخ برکت) و پرورش آبزیان (دریای برکت) در سال جهش تولید سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: بنیاد برکت طی انتشار فراخوانی به آدرس event.barkat.ir از تمامی کارآفرینان و ایده‌پردازان برای ارایه ایده‌های کارشناسی شده و خلاقانه درباره این  رویدادهای ملی دعوت به‌عمل آورده است.
وی با اشاره به گذشت 13 سال از فعالیت‌های بنیاد برکت گفت:
بنیاد برکت با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ساخت 1000 مدرسه و محرومیت زدایی از 1000 روستا از سوی ستاد اجرایی فرمان امام تشکیل و آغاز به‌کار کرد.
 ایجاد 300 هزار شغل
تا پایان سال
وی با تاکید بر این‌که عمده فعالیت‌های بنیاد برکت در حوزه اشتغال‌زایی است عنوان کرد: براساس آمار سال 1350، روستاییان 70 درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دادند که این رقم در حال حاضر به 25 درصد رسیده است. ضمن این‌که، وضعیت تولید در روستاها شرایط خوبی ندارد و روستاییان حتی نمی‌توانند مایحتاج مورد نیاز خود را تامین کنند، در حالی که در گذشته، هم برای خود تولید داشتند و هم برای شهرها.
مدنی با تاکید بر اهمیت معیشت پایدار در مناطق روستایی گفت: از آن‌جایی که مبحث تولید در بخش امنیت غذایی بسیار مهم است، بنیاد برکت از 4 سال گذشته مطالعاتی را در زمینه ایجاد مشاغل خرد و خانگی انجام داد و سه مدل اشتغال‌زایی اجتماع‌محور شامل سحاب، آسمان و آفتاب را طراحی و عملیاتی کرد.این مدل اشتغال‌زایی از اواسط سال 97 اجرا و همان سال باعث ایجاد 10 هزار طرح و 30 هزار شغل شد.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: در سال 98 نیز 30 هزار طرح عملیاتی شد و امسال نیز 60 هزار طرح اشتغال‌زایی منجر به ایجاد 180 هزار شغل در دستور کار است که از این تعداد،
 16 هزار طرح تا به امروز به بهره‌برداری رسیده. در مجموع، تعداد مشاغل خرد و خانگی بنیاد تا پایان سال جاری به
300 هزار شغل می‌رسد.
وی تاکید کرد: آمار و اسامی افراد شاغل توسط طرح‌های بنیاد برکت با
کد ملی و شماره تماس کاملا در دسترس و قابل رصد و راستی‌آزمایی است.
 کاهش 10 درصدی واردات گوشت قرمز
مدنی در توضیح تولیدات و محصولات طرح‌های اشتغال‌زایی خرد و خانگی بنیاد برکت بیان کرد: سال گذشته 16 هزار تن گوشت قرمز با اجرای این طرح‌ها در کشور تولید و باعث کاهش 10 درصدی واردات شد.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به واردات سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز به کشور خاطرنشان کرد: از آن‌جایی که 45 درصد طرح‌های خرد و خانگی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین است، امسال تولید 40 هزار تن گوشت قرمز را هدف‌گذاری کرده‌ایم که
25 هزار تن آن به مشاغل خرد اختصاص
دارد.