چند آجیل مفید برای مادران باردار

آجیل ها در رژیم غذایی مادران باردار جایگاه ویژه ای دارند؛ زیرا سرشار از مواد مغذی خاص مانند آهن و منیزیم هستند که می توانند برای سلامت مادر و کودک معجزه کنند.

آجیل ها در رژیم غذایی مادران باردار جایگاه ویژه ای دارند؛ زیرا سرشار از مواد مغذی خاص مانند آهن و منیزیم هستند که می توانند برای سلامت مادر و کودک معجزه کنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از madeformums، در دوران بارداری توصیه می شود به رژیم غذایی خود دقت کنید و حتما با پزشک در مورد مواد غذایی که باید و نباید بخورید مشورت کنید.
ممکن است اکنون که باردار هستید از خوردن آجیل مطمئن نباشید اما خبر خوب این است که در بیشتر موارد، آجیل نه تنها برای خوردن در دوران بارداری بی خطر است، بلکه حتی می تواند مفید هم باشد.
 در بارداری آجیل بخوریم یا نه؟
توصیه رسمی NHS این است که می توانید در دوران بارداری آجیل یا غذای حاوی آجیل بخورید مگر اینکه به آنها حساسیت داشته باشید یا یک متخصص به طور خاص به شما توصیه کند که این کار را نکنید.
دکتر اما دربی‌شایر، از سرویس اطلاعات مکمل‌های غذایی و سلامتی و نویسنده کتاب تغذیه در سال‌های باروری تأیید می‌کند که خوردن آجیل در بارداری کاملاً مناسب است.دکتر اما می‌گوید: «اگر آلرژی دارید، باید از مصرف آجیل خودداری کنید و در گذشته، دولت به زنان توصیه می‌کرد که در صورت وجود سابقه آلرژی در خانواده نزدیک نوزادشان مانند آسم، اگزما، تب یونجه یا آلرژی غذایی از خوردن بادام‌زمینی خودداری کنند.
با در نظر گرفتن تمام موارد فوق، خبر عالی این است که اگر می خواهید در دوران بارداری به خوردن آجیل ادامه دهید، می توانید مواردی را امتحان کنید که ارزش غذایی بالایی هم دارند:
 بادام
بادام میوه خوراکی درخت بادام است که عمدتاً در خاورمیانه رشد می کند. آنها در خوراکی ها و مواد غذیی مختلفی استفاده می شوند.
بادام حاوی مقدار زیادی چربی سالم، فیبر، پروتئین، ویتامین E و منیزیم است. منیزیم با کنترل قند خون ارتباط دارد که اگر از دیابت بارداری رنج می برید، می تواند بادام را به رژیم غذایی شما اضافه کند.
 گردو
گردو دارای خواص آنتی اکسیدانی شگفت انگیز و چربی های امگا 3 است که گفته می شود برای مغز مفید است و احتمالاً برای تقویت خلق و خوی شما نیز مفید است.این آجیل در همه چیز از کیک میوه گرفته تا مخلوط چاشنی استفاده می شود، راه های زیادی برای وارد کردن آنها به رژیم غذایی شما وجود دارد و اگر دوست دارید آنها را با شکلات بپوشانید و نوش جان کنید!
 بادام هندی
بادام هندی نوعی طعم "خامه ای" دارد و دارای چربی های تک غیراشباع از جمله اسید اولئیک و پالمیتولئیک و همچنین مقدار مناسبی از آهن و ویتامین K است.
خامه بادام هندی یک جایگزین عالی وگان برای خامه فرم گرفته است و کالری کمتری دارد. شما همچنین می توانید این آجیل های خامه ای را در کاری، سیب زمینی سرخ کرده و خورش ها استفاده کنید.
 چه زمانی از خوردن آجیل اجتناب کنید؟
در حالی که آجیل خاصی وجود ندارد که در دوران بارداری از آن اجتناب کنید (مگر اینکه آلرژی داشته باشید)، متخصصان توصیه می کنند به جای مصرف روزانه یک کیسه بزرگ بادام زمینی بوداده، آن را در حد اعتدال مصرف کنیم.