تغذیه مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در شرایط آلودگی هوا، توجه به تغذیه مناسب می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های ناشی از آلاینده‌ها داشته باشد.

تغذیه مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در شرایط آلودگی هوا، توجه به تغذیه مناسب می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های ناشی از آلاینده‌ها داشته باشد.
دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان، مانند ویتامین C و E، می‌تواند به کاهش اثرات رادیکال‌های آزاد کمک کند. این مواد در میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، کیوی و سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، اسفناج و گوجه‌فرنگی یافت می‌شوند.
وی همچنین بر اهمیت مصرف مایعات، به‌ویژه آب و دمنوش‌های گیاهی، برای دفع سموم تأکید کرد و افزود:بهتر است از مصرف غذاهای چرب، شور و سرخ‌شده که می‌توانند التهاب بدن را افزایش دهند، پرهیز شود.
به گفته دلشاد مواد غذایی حاوی امگا ۳، مانند ماهی‌های چرب، گردو و دانه‌های چیا، برای تقویت سیستم ایمنی توصیه می‌شوند.
وی تأکید کرد:گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و تنفسی باید توجه بیشتری به این توصیه‌ها داشته باشند.