تخصیص سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت به تولید محصولات ارگانیک

رئیس انجمن ارگانیک گفت:بنابر مصوبه مجلس، سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت باید به تولید محصولات ارگانیک اختصاص یابد.

رئیس انجمن ارگانیک گفت:بنابر مصوبه مجلس، سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت باید به تولید محصولات ارگانیک اختصاص یابد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ ترویج شیوه های پایدار توسعه در صنایع غذایی می تواند به کاهش اثرات منفی بر محیط زیست کمک شایانی کند که این موضوع منجر به ایجاد یک زنجیره تامین پایدار در کشور می شود، اما در این میان اهمیت گرمایش جهانی و تغییر اقلیم طی دهه اخیر بر کسی پوشیده نیست، مسئولیت اجتماعی و تغییرات اقلیمی
 ۲ موضوع بسیار مهم و مرتبط هستند؛ مسئولیت اجتماعی به معنی تعهد دولت ها، سازمان ها و افراد به حمایت از جامعه، محیط زیست و حقوق بشر بوده و تعهدات اخلاقی و اجرایی در کاهش تاثیرات منفی بر محیط زیست را در بر می‎گیرد.توسعه تولید محصولات ارگانیک یکی از مباحث حفظ محیط زیست و سلامت انسان است که آمار جهانی فدراسیون ارگانیک در یک ماه اخیر بیانگر اهمیت سلامت غذاست. از این رو انتظار می رود که شرکت های بزرگ‌مواد غذایی به رغم تمامی مشکلات طی سال های آتی به حوزه تولید محصولات سلامت محور ورود کنند.
آمارها حاکی از آن است که سطح زیرکشت محصولات ارگانیک در دنیا ۹۹ میلیون هکتار است و گردش مالی سالانه ۱۸۸ کشور تولیدکننده محصولات ارگانیک در دنیا ۱۳۵ میلیارد یورو است.
 تولید محصولات سالم باید در دستور کار قرار بگیرد
رضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک کشور با اشاره به اهمیت پایداری صنعت غذا در کشور گفت:امنیت و ایمنی غذا از اهمیت بالایی برخوردار است به طوریکه تمامی کشورها ملزم به رعایت این ۲ مولفه مهم هستند.
وی با بیان اینکه انجمن ارگانیک از سال ۸۵ فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود:کمیسیون اجتماعی انجمن ارگانیک در طول این مدت کارهای بزرگی را انجام داده چراکه امروزه سلامت غذا بسیار اهمیت دارد.
 رئیس انجمن ارگانیک با اشاره به تخصیص سالانه نیم درصد از سطح زیرکشت تولید به ارگانیک بیان کرد:بنابر مصوبه مجلس سالانه نیم درصد سطح زیرکشت باید به تولید محصولات ارگانیک تخصیص یابد که طی ۱۰ سال، سطح زیرکشت ارگانیک به ۵ درصد می رسد و ۹۵ درصد سطح زیرکشت باقی مانده باید به تولید محصولات سالم اختصاص یابد چراکه امروزه دنیا و کشورما گرفتار خیلی از بیماری هاست که براین اساس باید در خوردن و آشامیدن دقت کنیم.