یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم در مصلای کرج

همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار می شود؛

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم در مصلای کرج برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم در مصلای کرج برگزار می شود.
ابراهیم شریفی در گفتگو با مهر گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک یازدهمین نمایشگاه قرآن کریم در البرز در مصلی کرج‌برگزار می‌شود و تمامی نهادهای فرهنگی‌و قرآنی در اجرای این نمایشگاه حضور دارند.
وی این نمایشگاه را یکی از رویدادهای مهم قرآنی استان خواند و افزود: این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی عموم مردم با معارف الهی، در سطحی گسترده‌تر و با برنامه‌های متنوع‌تری نسبت به سال‌های گذشته اجرا می‌شود.
همچنین وی از برگزاری این رویداد با کیفیتی بالاتر و در سطحی متفاوت از دوره‌های گذشته خبر داد.
شریفی خاطر نشان کرد: تعداد ۷۰ غرفه قرآنی در نمایشگاه یک هزار متری در مصلی برپا می‌شود و شامل حضور ناشران قرآنی، مؤسسات فرهنگی، نهادهای دینی و گروه‌های مرتبط با فعالیت‌های قرآنی است.
وی تصریح کرد: این غرفه‌ها جدیدترین آثار، محصولات و برنامه‌های قرآنی را به نمایش گذاشته و فرصتی برای تعامل و آشنایی بیشتر علاقه‌مندان با دستاوردهای قرآنی کشور فراهم خواهند کرد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز یادآور شد: برگزاری این نمایشگاه حاصل یک کار گروهی گسترده است که طی جلسات متعدد شورای سیاست‌گذاری با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی، نهادهای قرآنی، رسانه‌ها و فعالان فرهنگی به نتیجه رسیده است. این هم‌افزایی و مشارکت، نویدبخش رویدادی منسجم و تأثیرگذار خواهد بود.
شریفی در خصوص برنامه‌های جانبی و بخش‌های متنوع نمایشگاه گفت: این رویداد تنها محدود به عرضه کتب و محصولات قرآنی نیست، بلکه برنامه‌های فرهنگی و هنری مختلفی نیز در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه عکس شهدای روحانی، جلسات تدبر در قرآن، مشاوره‌های دینی، کارگاه‌های تلاوت و تجوید و محافل انس با قرآن از جمله برنامه‌هایی است که برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
همچنین وی به بخش ویژه‌ای برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: برنامه‌های این بخش شامل برنامه‌های جذاب قرآنی متناسب با این گروه سنی شامل قصه‌گویی قرآنی، نمایش‌های عروسکی با مفاهیم قرآنی، مسابقات حفظ و تلاوت ویژه کودکان و نقاشی‌های قرآنی خواهد بود. هدف از این بخش، ایجاد علاقه و انس بیشتر نسل جدید با مفاهیم قرآنی است.
شریفی از جمله فعالیت‌های تبلیغی در سطح شهر را تبلیغات بر روی بیلبوردها، نمایش پیام‌های تبلیغاتی در وسایل حمل و نقل عمومی جهت افزایش آگاهی‌های مردم درباره نمایشگاه قرآن کریم برشمرد.