دیدار فرماندار شهرستان با شهردار قدس به مناسبت روز شهردار

همزمان با بیست و پنجم اسفندماه، روز شهردار، علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان با حضور در دفتر شهردار قدس، ضمن گرامیداشت یاد شهردار شهید مهدی باکری و تبریک این روز، از زحمات و تلاش‌های سعید شهلی شهردار و مجموعه شهرداری قدس تقدیر کرد.

شهرستان قدس -مژگان علیقارداشی
همزمان با بیست و پنجم اسفندماه، روز شهردار، علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان با حضور در دفتر شهردار قدس، ضمن گرامیداشت یاد شهردار شهید مهدی باکری و تبریک این روز، از زحمات و تلاش‌های سعید شهلی شهردار و مجموعه شهرداری قدس تقدیر کرد.
فرماندار شهرستان قدس در این دیدار شهرداری را از مهم‌ترین سازمان‌های خدمت‌رسانی به مردم و محور توسعه و عمران شهر دانست و گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری شاهد اقدامات بزرگ و شاخصی در حوزه‌های مختلف بودیم که زحمات و تلاش‌های شهردار محترم و مجموعه خدوم و پرتلاش شهرداری در تحقق این امر قابل تقدیر است.
فاتحی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های فراوان شهرقدس، بر هم‌افزایی و تعامل بیش از پیش دو مجموعه فرمانداری و شهرداری در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان و خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان تاکید کرد.
شهردار قدس نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور فرماندار شهرستان، به مهم‌ترین محورهای عملکرد شهرداری در سال جاری پرداخت و گفت:در سایه تلاش بخش‌های مختلف شهرداری، شاهد تحقق بودجه سال ۱۴۰۳ قبل از پایان سال بودیم که زمینه اجرای طرح‌های بزرگ عمرانی در شهر را فراهم آورد.
شهلی با اشاره به پروژه‌های در دست احداث شهرداری، گزارشی از روند اجرا و زمان‌بندی افتتاح پروژه‌ها ارائه و تصریح کرد:در سال آینده پروژه‌های شاخصی در حوزه‌های مختلف از جمله استخرهای دوقلو، پارک ۸ هکتاری، مدارس احداثی و کمربندی‌ پشت دانشگاه به بهره‌برداری خواهد رسید.علاوه‌ بر این، تلاش داریم از ظرفیت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌هایی همچون مجتمع تجاری قدس، شهر بازی و...استفاده نماییم.