درخشش مهندس ایرانی در معتبرترین رقابت جهانی اختراعات ژنو ۲۰۲۵

علیرضا حمزه، فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه علم و فرهنگ، موفق شد در پنجاهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات ژنو –سوئیس ۲۰۲۵، دو نشان ارزشمند بین‌المللی را برای کشورمان به ارمغان آورد.

علیرضا حمزه، فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه علم و فرهنگ، موفق شد در پنجاهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات ژنو –سوئیس ۲۰۲۵، دو نشان ارزشمند بین‌المللی را برای کشورمان به ارمغان آورد.
علیرضا حمزه فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه علم و فرهنگ، موفق شد در پنجاهمین دوره نمایشگاه و مسابقات بین‌المللی اختراعات ژنو – سوئیس ۲۰۲۵، دو نشان ارزشمند بین‌المللی را برای کشورمان به ارمغان آورد.به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، مهندس حمزه با ارائه یک طرح نوآورانه در حوزه فناوری‌های سلامت روان و طراحی عینک هوشمند ویژه بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی، توانست در میان رقابت فشرده و سطح بالای این نمایشگاه، مدال طلای مسابقات و جایزه ویژه انجمن مخترعان لهستان را از آن خود کند.
این دستاورد علمی، حاصل تلاش مشترک تیمی تخصصی و نتیجه هم‌فکری و نوآوری در ترکیب فناوری‌های نوین با دانش روان‌شناسی بوده و نمونه‌ای برجسته از راهکارهای فناورانه در ارتقای کیفیت زندگی بیماران مبتلا به اختلالات روانی محسوب می‌شود.
عینک هوشمند طراحی‌شده توسط این نخبه ایرانی بادقت علمی بالا و رویکردی انسانی، نمونه‌ای شاخص از ظرفیت‌های بالای متخصصان جوان کشور در پاسخ به نیازهای پیچیده حوزه سلامت است.
این رویداد معتبر که از تاریخ  ۹ تا ۱۳ آوریل ۲۰۲۵ (برابر با ۲۱ تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) در شهر ژنو سوئیس برگزار شد، با حمایت رسمی سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO)، فدراسیون جهانی مخترعان (IFIA)، دولت فدرال سوئیس و شهردار ژنو، میزبان بیش از ۱۵۰۰ اختراع از  ۴۲ کشور جهان بود.
 دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به جامعه دانشگاهی و علمی خود و نیز خانواده‌ی محترم این نخبه جوان، بر حمایت همه‌جانبه از استعدادهای علمی و گسترش فعالیت‌های نوآورانه تأکید می‌ورزد.
این دانشگاه همواره در مسیر توانمند سازی نخبگان، توسعه فناوری ‌های کاربردی و حمایت از پژوهشگران و مخترعان گام برداشته و این اهداف را در اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.