تفاهم‌های بین المللی وزارت علوم با چهار کشور برقرار می‌شود

رئیس مرکز همکاری‌های ملی و بین المللی وزارت علوم:

رئیس مرکز همکاری‌های ملی و بین المللی وزارت علوم گفت:وزارت علوم در طول یک سال گذشته تفاهم‌های بین المللی علمی با ۴ کشور امضا کرده است.

رئیس مرکز همکاری‌های ملی و بین المللی وزارت علوم گفت:وزارت علوم در طول یک سال گذشته تفاهم‌های بین المللی علمی با ۴ کشور امضا کرده است.
فرهاد یزدان دوست، رئیس مرکز همکاری های ملی و بین المللی در گفتگو با دانشجو، گفت:در قالب آنچه که به صورت معمول از آن  به عنوان دیپلماسی علمی یاد می شود یکی از مهمترین شغوق کاری تبادل نظر نشست و برخاست و همفکری بین مسئولین تراز اول  هر کشور به صورت دوجانبه یا چند جانبه است  که طبیعتا ماحصل آن در قالب تعریف کمیته‌های همکاری‌های علمی مشترک و انواع برنامه‌ریزی‌ها برای انجام پژوهش های مشترک تبادل استاد و دانشجو انجام کارهای فرهنگی هنری و بسیاری از موارد دیگر که معمولاً به صورت متعارف در قالب تفاهم‌نامه‌ها در هر دیدار مسئولین تراز اول اون موضوع در واقع رخ می دهد.
یزدان دوست اضافه کرد:در وزارت علوم تحقیقات و فناوری در طول سال کاری دولت از مهرماه گذشته تا الان این توفیق را داشتیم که وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری تاکنون با چهار وزیر علوم  از کشورهای اندونزی، مالزی، تونس و ارمنستان ملاقات داشت و در واقع نتیجه این ملاقات‌ها عقد تفاهم‌نامه‌هایی بوده که با پیش بینی قبلی بین فضای دانشگاهی ما با دانشگاه های معتبر این کشورها و طبیعتاً بین ستاد وزارت علوم و ستاد آنهاست.
وی با اشاره به تفاهم نامه با وزیر علوم ارمنستان گفت:در تبادل بین فضای علمی و تحقیقاتی دو کشور توجه ویژه به تحقیقات مشترک اساتید و محققان ایرانی و در واقع نخبگان و خبرگان ارمنستان و از سویی پرداختن به بحث هایی مثل فضای دانش بنیان و نوع همکاری هایی که منجر به رفاه عمومی و منجر به توسعه پایدار شود.
یزدان دوست افزود:در شاخه‌های مختلف کاری از انرژی گرفته تا محیط زیست بین دانشگاه های جامعه ما بحث های هنر در شقوق مختلف کاری هنر زبان فارسی و زبان ارمنی در دستور کار این تفاهمنامه بود که امیدواریم با کمیته مشترکی که به زودی بین دو کشور برگزار خواهد شد در سطح وزارتخانه ها  با تعامل بیشتر بین دانشگاه‎های ما و دانشگاه های معتبر کشور ارمنستان شاهد رشد و پایداری این ارتباط باشیم .
وی یادآورشد:در منطقه اوراسیا از طریق ارمنستان امیداوریم به نقاطی برسیم.طبیعتاً کشور ما با توجه به ظرفیت هایی که دارد چه از نظر توان جوانان نخبه چه از نظر توان علمی و تحقیقاتی در سال‌های اخیر بسیار رشد داشته و در رتبه های بالای جهانی قرارگرفته شاهد دستاوردهای خیلی بهتری باشیم.