هشدار لوکاشنکو: اوکراین ممکن است ناپدید شود

رئیس جمهور بلاروس با هشدار درباره اینکه «اوکراین، به عنوان یک کشور می‌تواند، ناپدید شود» از همتای اوکراینی خود خواست که منطقی رفتار کند.

رئیس جمهور بلاروس با هشدار درباره اینکه «اوکراین، به عنوان یک کشور می‌تواند، ناپدید شود» از همتای اوکراینی خود خواست که منطقی رفتار کند.
به گزارش ایسنا، «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس در گفت‌وگویی در پاسخ به این سوال که کی‌یف چه زمانی خواهد فهمید که مذاکره بهتر از جنگ است، اظهار داشت: من پیشتر مایل بودم که اروپا و رهبران اروپایی را به دلیل عدم توانایی‌شان برای مذاکره مقصر بدانم اما ما به تازگی اطلاعاتی مبنی بر این دریافت کرده‌ایم که مساله در اینجا، ایالات متحده، روسیه و حتی رهبران اروپایی نیستند، آنها خواهان پیشرفت (در مذاکرات) هستند. مشکل، خود آقای ولودیمیر زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) است.
وی ادامه داد: من فکر می‌کنم که او سرانجام همه چیز را خواهد فهمید اما به نظر می‌آید که او مایل است که بیشترین فشار از خارج بر او وارد شود و سپس تحت این فشارها، تصمیم مناسب اتخاذ خواهد شد.
لوکاشنکو در مصاحبه با شبکه راشاتودی با تاکید بر اینکه «لازم است که هرچه فوری دست به عمل بزنیم» افزود: روسیه در خطوط مقدم در حال پیشروی است. من این را از روی مسئولیت‌پذیری می‌گویم، من هر روز شاهد این هستم و این، می‌تواند به ناپدید شدن اوکراین، به‌عنوان یک کشور ختم شود.